Kreative tips til personlige fotokalendere

Av Fotoknudsen 2. desember 2022

La våre tips inspirere deg til å lage din egen personlige fotokalender: perfekt til deg selv og ideell som gave.

En personlig fotokalender er den perfekte gaven til venner og familie, men den er også en fin ting å lage til seg selv og henge opp hjemme. Med 98 nydelige kalenderdesign (inkludert 40 helt nye), har du et stort mangfold å velge blant når du skal lage din egen. Liker du å være kreativ selv? Du kan endre alle designene for å tilpasse kalenderen din fullt ut, og du kan også designe en selv fra bunnen av. Lek med bakgrunner og cliparts, og gjør akkurat som du vil.

Ikke glem at du også kan lage kalenderen din i mobilappen vår, hent bilder rett fra mobilen, noe som også gjør gaven perfekt å lage mens du er på farten.

Og derfor har vi syv gode ideer for temakalendere som du vil synes er gøy å se på hver dag.

På tide å se tilbake

På tide å ta et steg tilbake og organisere dine beste øyeblikk fra i fjor. Velg ut de 12 beste høydepunktene – ett eller flere for hver måned – for å lage kalenderen din.

Mat og matlaging

Bilder av sesongens herlige frukt og grønnsaker vil være et perfekt tema for en kalender, og samtidig minner den deg om hvilke godsaker som passer den sesongen du er inne i.

Tips: Du kan enkelt legge til en liste over sesongens produkter hver måned, ved å bruke tekst-alternativet i designprogrammet.

Naturens skjønnhet

Vinterlandskap i januar, strand og sjø i august og fallende løv i oktober. Hent inspirasjon fra naturen og bruk dine beste naturbilder hele året gjennom.

Jorden rundt

Gå for bilder av favorittstedene dine og legg inn noen drømmesteder for en ekstra dose daglig inspirasjon.

Lek med utkledning

Kle søte antrekk på kjæledyrene dine og bruk sesongens rekvisitter, som hjerter i februar og gresskar i oktober, for å lage en morsom kalender som du vil elske å se på hver dag.

Vis deres kunstneriske talent

Skann eller ta bilder av barnas kunstverk og bruk dem til å lage en kalender du vil sette stor pris på. Dette er også en god idé til fotobok, som du kan se fra disse eksemplene. Sjekk denne bloggen for våre beste tips om skanning av bilder og tegninger.

Sitatkalender

Bruk vår nye kalender med sitater, for å lage din egen månedsplanlegger som inspirerer. La deg inspirere av utvalget vårt eller legg til dine egne sitater i stedet.

Føler du deg inspirert? Hvorfor ikke lage din egen personlige fotokalender ved å bruke en av disse ideene. Disse kalenderne vil holde deg organisert, men også være den perfekte gaveidé. Husk at du kan lage kalenderen din ved å bruke mobilappen vår, hent bildene rett fra mobilen – den perfekte måten å gjøre flere ting samtidig mens du handler julegaver.

begynn å lage