Fem tips til personlige gaver med omtanke

Av Fotoknudsen 17. august 2022

Leter du etter den perfekte gaven til bryllupsdagen? Vi deler våre fem beste tips til en personlig gave som viser hva deres felles historie betyr for deg.

Uansett om dere feirer deres første år som lykkelig ektepar eller kanskje en spesiell milepæl, en gave laget med omtanke er en fantastisk måte å vise din kjære din hvor mye det mennesket betyr for deg. Alt fra nydelige kopper med bilde til lekker veggdekor, det er lett å finne den perfekte gaven til en spesiell dag hos fotoknudsen. Uansett hva du velger, vårt beste tips for å finne en jubileumsgave som er midt i blinken, er å tenke utenfor boksen og lage en personlig gave det ligger stor omtanke bak.

1. Jubileums-fotobok

En personlig fotobok er en av de beste jubileumsgavene du kan gi, og som viser hva dere betyr for hverandre. Velg en av våre forhåndsdesignede maler for bryllups-fotobøker når du vil gjenoppleve de beste øyeblikkene fra bryllupsdagen. Ta en titt på alle de 30+ designene til bryllups-fotobøker og last opp de beste bryllupsbildene dine.

For å gjøre fotoboken din ekstra spesiell, bruk litt tid på å finne de fineste bildene av dere to, omgitt av de aller beste på denne store dagen, i tillegg til fotografens bryllupsbilder. Sjekk også ut bryllupsgjestene sine bilder, de sitter jo på en skattekiste av usette bilder på mobilene sine, så ta kontakt med venner og familie for å se om du kan oppdage noen skjulte perler.

Lag nå

2. Personlig kalender for to

En personlig kalender for to er en unik jubileumsgave som stadig vil åpnes på nytt. Finn de beste bildene, last opp ett for hver måned i designprogrammet for kalendere og gled deg over et nytt minne for hver ny måned som kommer. Våre personlige fotokalendere er enkle å lage og fullpakket med ekstra design-alternativer for å få din personlige jubileumskalender til å spre glede hver eneste dag. Legg til spesielle datoer gjennom hele kalenderen, inkludert bryllupsdag, bursdager og eventuelle kommende arrangementer, eller utforsk biblioteket vårt med elegante illustrasjoner og morsomme bakgrunner.

Hvis du føler deg ekstra kreativ, kan du også lage et morsomt fotoprosjekt av selve utvelgelsen av bildene som skal brukes til kalenderen. Finn bilder av dere to, individuelle bilder eller til og med flotte landskapsbilder fra de beste reisene, og sorter dem etter dato. Pass på at du matcher bryllupsmåneden til riktig måned i kalenderen, og sett i gang med å matche også resten av bildene! Kanskje mars vil ta deg tilbake til en nydelig skitur med barna, eller desember tar deg med til den første julen deres sammen. Det kan ta litt ekstra tid, men det er en fin måte å huske felles høydepunkter på og det vil garantert bringe mange koselige minner tilbake hver eneste måned.

Lag nå

3. Fremkalte bryllupsbilder

Fremkalte bilder er alltid en flott gave til bryllupsdagen og disse kan være så overdådige eller så enkle som du selv vil. Fremkall et par bilder som betyr mye for deg, og når du har fått dem kan du gjerne sette dem inn i en fin ramme. For et ekstra hyggelig preg, ta med noen håndskrevne tekster på baksiden av bildene, oppgi dato og sted, pluss noen få personlige ord.

Et annet tips for fremkalte bilder til bryllupsdagen, er at man kan være ekstra kreativ med noen av de beste bildene fra den store dagen. Velg en miks av landskaps- og portrettbilder, fremkall bildene i forskjellige størrelser, velg matt eller glanset finish og få bildene sendt direkte hjem til deg. Når din kjære er ute av huset kan du prøve deg fram med hvor de kan passe inn, og så blir overraskelsen stor når de flotte bildene henger på veggen hjemme.

Lag nå

4. Personlig veggdekor

Når de flotteste bildene av oss kommer i aller beste kvalitet, kan bryllupsbilder bli fantastisk veggdekor som gir rommet nytt liv. For den som virkelig ønsker å gjøre noe stort ut av sin jubileumsgave, så finnes det vel ikke mange overraskelser som er bedre enn en stor, lekker veggdekor. Det lager du raskt og enkelt hos fotoknudsen. Alle materialer til veggdekor er tilgjengelig i størrelser opp til 120 x 80 cm.

Trinn én er valg av materiale: fotoplakat, aluminiumsplate, lerret, skumplate eller plexiglass. Last opp ønsket bilde, velg størrelse og format, og din personlige gave er klar for bestilling. Les bloggen vår om veggdekor-oppsett og bli inspirert!

Lag nå

5. Personlig kopp med bilde

Start dagen med et smil og la en god kopp kaffe minne dere om livet sammen, hver eneste dag. Last opp det beste bryllupsbildet ditt i fotoknudsen sitt designprogram og vips, så har du laget en kopp med bilde. Legg til en personlig tekst og sjekk ut alle våre designalternativer.

Våre personlige kopper har et bilde på hvit keramikk og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn og vil garantert vare gjennom mange bryllupsdager med koselige kaffestunder! Vårt beste tips? Få hver sin matchende kopp med bilde og start hver eneste dag med et stort smil.

Lag nå

Nøkkelen til den perfekt jubileumsgaven er omtanken bak, og det er ikke mye som er bedre å få enn en personlig fotogave. Enten du vil starte på et spennende fotobokprosjekt eller lage en personlig kalender med alle favorittbildene dine av deg og din kjære opp gjennom årene, lag den perfekte jubileumsgaven hos fotoknudsen nå.