Fem måter å være kreativ på med en personlig kopp med bilde

Av Fotoknudsen 20. februar 2020

Gjør morgenens første kaffekopp ekstra koselig med en personlig kopp som viser favorittøyeblikkene dine.

Våre personlige kopper er en fantastisk flott gave for deg selv og en som er spesiell for deg, og med våre designprogrammer og mobilapper går det som en lek å lage dem. Vi har satt sammen en kjapp liste med noen ekstra steg du kan ta for å lage koppen din enda mer spesiell ved hjelp av våre kreative muligheter.

Velg ditt favorittbilde

Et selvsagt valg, men alt starter med bildet. Enten du går for et litt morsomt familiebilde eller et bilde av ditt yndlingssted, må du sørge for at du velger et bilde du vil glede deg over hver dag.

Vanskelig å velge bilde? Ikke noe problem

Vår mobilapp (tilgjengelig på iOS– og Android-enheter) har en rekke eksklusive funksjoner, og en av dem er multifoto-oppsett. Så hvis du ikke kan velge mellom et strandfoto eller et julebilde, trenger du ikke det.

Et bilde fra den ene siden av hanken til den andre.

En annen eksklusiv funksjon i mobilappen vår er bilde som går fra den ene siden av hanken til den andre. Perfekt for breddebilder som ellers ville sett litt rare ut på den ene siden av koppen.

Vær kreativ med cliparts

Med våre nettbaserte designprogrammer kan du legge til en mengde cliparts for et ekstra kreativt preg. Du finner cliparts som passer til ethvert tema, så sett i gang og finn den perfekte matchen for din kopp.

Legg til et morsomt budskap

Hvis du lager koppen din med et av våre nettbaserte eller nedlastbare designprogram, kan du legge tildin egen tekst i designet. Siden du kan velge mellom 60 skrifttyper i 30 forskjellige farger, er det lett å legge til et budskap som vil passe til bildet og designet.

Når du har laget koppen din og den har funnet sin plass på kjøkkenhyllen, kan du dele den med #fotoknudsen og vi vil dele den blant favorittene våre i story.