5 tips til hvordan du lager en nydelig babybok

Av Fotoknudsen 27. juli 2020

Babyen din fortjener å få en helt egen fotobok. Vi hjelper deg med å ønske den lille velkommen til verden med en personlig fotobok fra fotoknudsen.

Det er to ting som er helt sikkert når den lille endelig kommer: Du kommer til å ha VELDIG mange bilder og du vil sannsynligvis ha veldig liten tid til overs. Hvis du lager en babybok med fotoknudsen så unngår du å måtte bla gjennom den stadig voksende kamerarullen for å nyte bildene dine. Vi har gjort det så enkelt som mulig å få alle favorittbildene dine inn i en personlig fotobok. Det er en super ting å lage til seg selv, men det kan også være en perfekt overraskelse til besteforeldre, venner og slektninger som kanskje ikke kan besøke dere så ofte som de skulle ønske.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag en bok full av “første ganger”

I de første månedene gjør babyen nesten alt for første gang, så det er en god ide å organisere bildene i kronologisk rekkefølge. Slik ser du den enorme progresjonen babyen har hatt når du blar gjennom boken. Hvis du vil at fotoboken skal fortelle en historie, kan du inkludere milepæler som det første smilet, de første tennene, de første skrittene, i tillegg til andre mindre hendelser.

Vær kreativ med noen ekstra detaljer

En babybok trenger ikke bare ha bilder av babyen din. Vær kreativ med hva du tar med i fotoboken. Du kan for eksempel skanne inn fødselsattesten, ultralydbilder, hånd og fotavtrykk, eller ta med et bilde av den første bamsen. Alle disse tingene hører med til babyens historie og gir mer liv til fotoboken din. Husk å ta med bilder hvor du er med selv også – det høres kanskje rart ut, men det er lett å sette så stort fokus på den lille at familien kommer i bakgrunnen. Sett av litt tid til å ta bilder av alt og alle. Ta bilder i stuen, soverommet og resten av huset. Hvis dere flytter er fint å ha noen minner fra der dere bodde i de første månedene som en familie.

Også de små tingene teller

Det første smilet og de første skrittene er selvfølgelig de viktigste øyeblikkene, men ikke glem å ta med de små hendelsene også. Som for eksempel den første gangen de oppdager at de kan kontrollere hendene sine (tro oss, det er verdt et bilde!). Andre fine og morsomme øyeblikk kan være når de søler ved matbordet, sovner på de utroligste steder (inkludert oppå bestefar), eller leker med de utallige lekene som dere har fått tilsendt. Hør med venner og familie om du kan bruke deres bilder også, for å få litt variasjon i fotoboken.

Legg til noen personlige detaljer

Hos fotoknudsen kan du også legge til din egen tekst i fotoboken. Med tekstverktøyet er det enkelt å sette inn favorittsitater og sangtekster, eller å lage titler og notater til bildene. Du kan også skrive bildetekster med bakgrunnshistorie eller be venner og familie om å skrive brev til babyen som kan leses når barnet blir eldre.

Sjekk ut våre forhåndsdesign

Når du har lite tid (og hvem har ikke det med en nyfødt) eller ikke føler deg så veldig kreativ, hvorfor ikke prøve en av våre fantastiske, forhåndsdesignede babybøker? De er utrolig enkle å tilpasse. Vi har gjort designjobben for deg, så du trenger bare å sette inn bildene du vil ha med og gjøre boken mer personlig med dine egne bildetekster. Vi har et stort utvalg av forhåndsdesignede fotobøker: fra søte illustrasjoner til moderne, minimalistiske sideoppsett. Uansett hva slags stil du foretrekker har vi noe for alle og enhver. Hvis du vil ha flere tips og inspirasjon til hvordan du kan bruke våre temabøker kan du sjekke ut guiden vår.

Vi håper at disse ideene og tipsene har gitt deg litt inspirasjon til hvordan du kan lage din første babybok. Det eneste som gjenstår nå er å gratulere! Gå til fotoknudsens fotobokside for å komme i gang med din fotobok.

Hvis du likte noen av fotoboktemaene eller sideoppsettene som du har sett i denne bloggposten, så vil du bli glad for å høre at de alle er designet av vårt talentfulle designteam. Uansett hva slags stil eller tema du tenker at vil passe best til babyboken din, så finner du det blant våre forhåndsdesignede babybøker.

begynn å lage