En personlig kopp med bilde som er brukt til å lage et gavesett med små sjokolade- og marshmallowsposer.

Ikke la de personlige koppene dine med bilde bli stående i kjøkkenskapet, bruk dem heller til å lage artige detaljer til hjemmet ditt. Vær kreativ og prøv ut noen nye gjør-det-selv-prosjekter eller eksperimenter litt med interiøret hjemme hos deg. Det finnes massevis av ulike måter du kan bruke koppene dine fra fotoknudsen på. Ta en titt på disse ideene for å få litt inspirasjon.

Lag blomsterpotter til hjemmet ditt.

Mugs used as small plant pots with succulent plants and a cactus

Kopper med bilde passer perfekt som potter til små planter og urter, særlig hvis du har liten plass. Du får plass til akkurat det du trenger av favoritturtene dine, slik at du alltid har dem for hånden når du lager mat. Og du kan lyse opp ethvert rom med noen små sukkulenter eller kaktuser.

Lag et hobbyprosjekt til ungene

Photo mug customised with a picture of two girls and their names handwritten in marker

Kjøp noen porselenstusjer til ungene så har de noe å drive med neste gang det regner. De kan drodle litt på de personlige koppene dine, eller kanskje skrive navnet sitt på kopper med bilde av dem selv som de kan gi i gave til besteforeldrene.

Lag en fuglemater av koppene dine.

A small white cup hanging outside with a bird perched on the edge

Fyll koppene dine med noen fuglevennlige godbiter og heng dem opp i et tre eller fra balkongen din, slik at de fjærkledte vennene dine får litt å spise i kulden. La ungene hjelpe til. De kommer til å elske å se på fuglene når de kommer for å prøve ut de hjemmelagde fuglematerne deres.

Hold skrivebordet eller toalettbordet ditt ryddig med ditt eget design.

Two photo mugs used as make-up brush holders to tidy a dressing table

Kopper med bilde er flotte beholdere både på skrivebordet og til sminkekostene dine. Du kan friske opp hjemmekontoret ditt med en kopp med familiebilder og putte alle blyantene og pennene dine i den. Du kan jo lage en til hvert familiemedlem. Gjør dem personlige med navn og bilde slik at alle i familien har en egen kopp som de kan sette på skrivebordet eller toalettbordet sitt.

Lag koppkaker til ettermiddagsteen din.

Two photo mugs with wintery photos on with chocolate mug cakes inside and whipped cream and chocolate sauce on top

Når du har lyst på noe søtt er mikrobølgeovnen og kopper med bilde (iallfall kopper som trygt kan brukes i mikroen, slik som koppene våre) dine beste venner. Med noen få enkle ingredienser, kan du slenge sammen nydelige koppkaker på et øyeblikk. Hvorfor ikke lage noen kopper med bilder av de søte favorittene dine slik at du kan spise koppkakene dine med stil?

Lag unike lysestaker

A photo mug customised with a picture of two dogs, with a lit candle inside

Hvis du har lyst på et nytt hobbyprosjekt, kan du prøve å lage lysestaker av bildekoppene dine! Du kan lage et matchende sett med det samme bildet på hver kopp, eller lage noen julete lysestaker med festlige familiebilder på. Deretter fyller du koppene med stearin og en veke, og hvis du har lyst på duftlys kan du tilsette en koselig duft.

Lag snacksboller av koppene dine

A personalised photo mug made into a gift set with gift bags of chocolate and mini marshmallows

Når du har filmkveld med ungene, kan du bruke koppene dine som personlige snacksboller. Lag kopper med bilde til alle i familien med navn og bilde. Så kan alle kose seg med hver sin porsjon popkorn når det er tid for å sette seg godt til rette i sofaen. Og hvis du trenger litt inspirasjon før du går i gang med å lage kopper med bilde, kan du sjekke ut disse ideene.

Bruk kopper med bilde til å lage små gavesett.

Men hvis du vil at koppene skal brukes til å drikke kakao, så kan du også bruke dem til å lage noen gjør-det-selv-gavesett. Du kan tilpasse koppen med en tekst, som for eksempel en julehilsen eller en spesiell bursdagshilsen, og så fylle den med godsaker. For eksempel mini-marshmallows, sjokolade og små poser med kakao, og så pakke den inn med fargerikt papir og bånd som sørger for enda en personlig vri.

 

Det finnes en rekke ulike måter du kan bruke koppene dine med bilde på. Så hvorfor ikke være litt kreativ hjemme med dine egne kopper med bilde fra fotoknudsen?

Vi vil gjerne se ideene dine, så del noen bilder av de personlige bildekoppene dine med oss på #fotoknudsen

 

Kommentarer