Ideer-til-julefest

Alle elsker en god fest, være sammen med venner og ha det gøy. Noen av de beste festene er temafester. Lurer du på hva du skal gjøre på din fest? Vi har mange gode ideer!

Det er 8 gode måter å arrangere en fest på som alle vil snakke om.

Og for å være sikker på at alle vil komme, har vi noen gode forslag til invitasjoner fra vår Julekort-design. Du vil elske dem!

 

1. Ugly Christmas sweater fest

Ideer-til-julefest-stygg-genser

Ideen: Dette er enkelt. Dine gjester må stille opp i den styggeste julegenseren de kan finne.

Forberedelser: Du må først sørge for at kameraet er klart. Du vil ikke glemme alle de morsomme julegenserene. Ikke å glem å ta noen flotte bilder du kan fremkalle og ha det gøy med vennene dine.

Gjør det mer moro: Gjør det til en konkurranse og belønn den styggeste genseren! Ikke fortell dem om konkurransen før folk kommer. De kommer til å elske overraskelsen.

Invitasjoner: Vår anbefaling er dette julekortet med klassisk mønster, hovedsakelig fordi det ser ut som det samme du ser på gamle julegensere.

2. Quiz-fest

Ideer-til-julefest-pub-quiz

Ideen: Inviter venner og familie. Del de inn i grupper med det samme antall mennesker i hver gruppe og be dem å gi et artig navn til gruppen. Du er verten, så du vil lese opp spørsmålene og gruppene må skrive svaret på et papir. På slutten teller du over hvem som har flest rette svar.

Forberedelser: Samle spørsmål som dekker mange forskjellige emner. Vitenskap, matematikk, generell kunnskap, jul! Hvert lag vil motta en penn og et papir for å skrive ned svarene sine. Les alle spørsmålene og be hvert lag om å overlevere sine svar til laget til høyre. Les svarene en etter en og be dem til å krysse hvilke konkurrenter som har fått rett eller galt…dette sørger for at det ikke er noen juks!

Gjør det mer moro: Legg til noen spørsmål om venner og familie, men vær forsiktig så du ikke gjør dem for personlige…

Invitasjoner: Julekort med furu og kristtorn er veldig julete. Du trenger et bilde som passer til temaet.

Ideer-til-julefest-furu-og-kristtornkort

3. Julfilmfest

Ideer-til-julefest-film

Ideen: Inviter vennene dine og se noen av deres favorittjulefilmer. Vi elsker Santa Claus The Movie, Elf og ikke glem Alene hjemme (den første er den beste).

Forberedelser: Sørg for at du har nok plass til alle. Ikke glem å kjøpe mye snop. Vi anbefaler å ta med masse popcorn: søtt og salt. Det vil skape en god kino-stemning.

Gjør det mer moro: Stem på hvilke filmer dere skal se. Eller på invitasjonen som du sender til dem, legg til en plass der folk kan skrive ned hva de ønsker å se. Den mest populære julefilmen vinner.

InvitasjonerJulekort med plass til flere bilder er en god ide. Finn bilder av filmene du tror du vil se og legg dem inn i invitasjonen.

Ideer-til-julefest-glitrende-julekortet

4. Vinter-fest

Ideer-til-julefest-vinter-eventyrland

Ideen: Finn frem all julepynten din og dekorer hjemmet. Gjør huset ditt om til et “Winterwonderland” som Julenissen ville være stolt av.

Forberedelser: Det er ingenting som mange papirsnøfnugg for å få frem vinterstemningen. Du kan også lage falsk ved bruk av bomull. Heng opp julebelysning. Be folk å komme på kledd i luer, skjerf og hansker. Og selvfølgelig, ikke glem juletreet! Du kan også bruke alle dine julekort som dekorasjon. For nyttige tips om hvordan du kan dekorere med julekort – sjekk ut vår blogg her.

Gjør det mer moro: Kle hunden din som Rudolph og katten din som en Elf. Ikke glem å ta bilde av kjæledyrene dine i de festlige kostymene!

Invitasjoner: Vår invitasjon med sølvkuler er det perfekte valget. De skinnende fargene, snødekte designelementene og furukonglene passer perfekt sammen med tema: det fantastiske riket av vinteren.

5. Spillfest

Ideer-til-julefest-spill

Ideen: Alle elsker å spille spill i julen, så hvorfor ikke ha en fest med spill? Finn dine gamle spill-favoritter og be alle om å ta med sine favoritter. Jenga, Taboo, Cluedo, Scrabble, Connect 4 og mer.

Forberedelser: Dekorer med Juledekorasjoner og kjøp julegodteri og server gode drinker. Og selvfølgelig, ikke glem alle spillene.

Gjør det mer moro: Hvis et spill ber om lag, sett folk som vanligvis ikke tilbringer mye tid sammen i en gruppe for å bli bedre kjent. Eller kjør en konkurranse med en poengtavle og skriv ned poeng til de som vinner de ulike spillene.

Invitasjoner: Vi har det perfekte designet: Julekort med en glad Julenisse. Det er lekent og passer godt til spilltemaet.

Ideer-til-julefest-hemmelige-santa-kort

6. Kulinarisk julefest

Ideer-til-julefest-kulinarisk

Ideen: Be dine gjester om å ta med noe velsmakende hjemmelaget mat (eller drikke) som deles med alle på festen.

Forberedelser: Snakk med alle og spør dem hva de vil vil lage. Vær sikker på at det finnes en jevn fordeling av forretter, hovedretter, desserter og drinker. Og selvfølgelig ikke glem kameraet til å fange hvert øyeblikk. Hvis du trenger inspirasjon til fotografering av mat så sjekk ut vår blogg med tips om matfotografering. Den er full av gode ideer.

Gjør det mer moro: La oss konkurrere! La gjestene stemme på den ret-en de likte bestt. Det skal være hemmelig … Gi alle små stemmekort og be dem rangere rettene fra 1-10. Tell opp poengene. Den mest populære vil vinne en premie.

Invitasjoner: Et julekort med pepperkake-design passer perfekt til denne festen.

Ideer-til-julefest-pepperkake-kort

7. Gave-fest

Ideer-til-julefest-gave-spill

Ideen: En fest med gaver er gøy! Kom sammen med flere og spill en (eller flere!) pakkeleker. Hemmelig Julenisse: du kjøper en gave til en person, men det er hemmelig at den er fra deg. Gi gaven (med grytekluter på!): få gavene dine klare. Pakk gaven i mange lag med innpakningspapir med en liten gave i hvert lag. Slå musikken på og av mens gaven går fra en person til en annen. Når musikken stopper, må personen med gaven i hendene åpne den. Og så videre. Det finens også mangen flere pakkeleker.

Forberedelser: Dette avhenger av hvilket spill du bestemmer deg for å spille. Sørg for at alle får en gave (det er massevis av gode ideer på vår side, som kopp med bilde!), spill julemusikk og lag massevis av fine fingermat og drinker til alle.

Gjør det mer moro: Hva kan være mer moro enn å pakke opp gaver med herlig julemusikk og god mat? Det gir julestemning.

Invitasjon: Det må være dette kortet med Julenissen som deler ut gaver. Dette passer perfekt til en gave-fest.

Ideer-til-julefest-Julenissen-gave

8. Juleverksted

Ideen: Samle venner og familie på juleverksted. Dere kan lage julepynt, julegaver, strikke, håndlagde juledekorasjoner, dekorative kranser, julekaker, pepperkakehus og mye mer.

Forberedelser: Sørg for at du har nok materialer til julepynt og dekorasjoner, eller be gjestene om å ta med materiale som dere alle kan dele. Det vil være en kreativ sammenkomst. Sørge for at du har nok godteri til alle dine gjester!

Gjør det mer moro: Hvem er det beste? Stem på de ulike kreasjonene! Den med flest stemmer vinner en en personlig gave fra deg. Hvis du trenger noen ideer, klikk her.

Invitasjon: Julekort med design som en pakke passer perfekt til et juleverksted.

Ideer-til-julefest-etiketter-kort

Med så mange festerideer, er vi sikre på at du vil ha en spesiell juletid!

Og vi vil gjerne høre alt om det. Hvis du har flere gode fest ideer, gi oss beskjed og vi vil dele dem.

Og hvis du tror at noen av vennene dine skal arrangere en julefest, så del denne bloggen med dem.

Lykke til og ha det gøy!

Kommentarer