Hva sier stjernetegnet ditt om hva slags feriefotograf du er?

Av Fotoknudsen 28. juni 2024

Alt fra verdens beste mobilfotograf til hun med tom kamerarull, finn ut hva horoskopet ditt sier om deg som feriefotograf.

Når du drar på ferie med flere mennesker, så har du kanskje også lagt merke til hvor mange forskjellige måter folk tar feriebildene sine på. Ikke noe rart i det, vi er jo alle forskjellige. Du har f.eks. den som alltid går all in for å ta det *perfekte* bildet til sin instagram, mens andre tar det litt mer med ro og heller låner bilder de andre har tatt i løpet av turen.

Sjekk dine egenskaper som fotograf basert på stjernetegnet ditt nedenfor.

Vannmannen (20. januar – 18. februar): Mobilmesteren

Vennegjengens foregangsmann, for Vannmannen elsker å være først ute med nye ting. Vannmannen vil helt sikkert vise deg hvordan du tar de morsomste bildene. Disse vil også garantert laste opp bildene sine til det siste innen sosiale medier – plattformer de andre aldri har hørt om før.

Fiskene (19. februar – 20. mars): Den sentimentale fotografen

Fiskene er flokkens mest kreative og empatiske. De elsker å undersøke ting og tang og har garantert full kamerarull ved reisens slutt. De sørger alltid for at alle har det bra – for det gjør at de selv også har det bra. Så vær trygg på at disse tar vare på alle de beste ferieøyeblikkene.

Væren (21. mars – 19. april): TikTokeren

Fem timers fottur bare for å komme til en severdighet med utsikt over byen? Null problem for Væren, hvis modige personlighet og sterke konkurranseinstinkt sørger for at de alltid ender opp med turens beste blinkskudd. De får også med seg alle nye trender, så her kommer det garantert også noen morsomme TikTok-videoer.

Tyren (20. april – 20. mai): Den tomme kamerarullen

Hvis ikke den avslappede Tyren kom for sent til flyturen, vil du definitivt finne ut at Tyren prioriterer ferietid fremfor fototid. På reisen hjem vil han sannsynligvis bare be deg om å sende over alle bildene dine i stedet.

Tvillingene (21. mai – 20. juni): Minnefangeren

Det finnes alltid en venn som knipser deg i rare positurer eller som til og med tar med seg ekstrautstyr for å skape de beste bildene – det er Tvillingene. De er lekne av natur og kamerarullen deres vil alltid være full av morsomme bilder ved turens slutt for å skape gode minner alle vil huske.

Krepsen (21. juni – 22. juli): Strandelskeren

Dette vanntegnet elsker å dyppe tærne i havet, så regn med at det blir mange feriebilder fra stranden. De er omsorgsfulle og lojale, og straks de har kontroll på strandlivet vil de sannsynligvis bare sørge for at *du* får de beste bildene.

Løven (23. juli – 22. august): Den ultimate selfiestjernen

Det er sjelden du finner en Løve som ikke elsker rampelyset og ferier er intet unntak. Når ferien er over vil Løvens kamerarull være fylt til randen med fantastiske selfies. Og selvsagt – sammen med det perfekte bildet i sosiale medier finner du også en rå bildetekst som sanker haugevis med likes.

Jomfruen (23. august – 22. september): Den profesjonelle fotoredigereren

Jomfruer har virkelig øye for detaljer, så se ikke bort fra at de beste feriebildene på sosiale medier kommer fra dem. For de er også ganske proffe når det kommer til redigering. Send bildene dine til en Jomfru, så er de i trygge hender.

Vekten (23. september – 22. oktober): Gruppefotografen

Vektens beroligende energi (typisk lufttegn) er alltid kjærkommen på ferie. En av deres største egenskaper er rettferdighet, så du kan være sikker på at alle får plass i kamerarullen deres. Men du kan også være helt trygg på at de vil aldri ta med din dårligste side.

Skorpionen (23. oktober – 21. november): Den ærlige tilbakemelderen

Skorpionen er kjent for å være den mest ærlige i stjernetegnfamilien, for de sier det akkurat som det er. Synes de bildet ditt er for dårlig får du høre det med en gang. Like greit, eller?

Skytten (22. november – 21. desember): Naturfotografen

Skytten er i en egen liga når det gjelder å utforske. Deres uendelige søken etter nye eventyr fører dem stadig på nye ferier og oppdagelsesreiser. Naturlig nok vil kamerarullen deres også stadig fylles med mange unike blinkskudd.

Steinbukken (22. desember – 19. januar): Den perfeksjonistiske fotografen

Det er ingen hemmelighet at Steinbukker har kontroll på det meste, og de har alltid en plan. De er sannsynligvis alt for opptatte med å planlegge hele ferieturen til å bry seg om bildene, og med sitt selvkritiske blikk er det også helt usannsynlig at de vil ta med bilder av seg selv. Men er du på jakt etter det perfekte bildet gjør de alt for å levere.

Ikke la alle disse fine feriebildene gro fast i kamerarullen din – de lengter etter å bli sett og leve videre i en feriebok. Sjekk hele utvalget av forhåndsdesignede temaer og begynn å lage en nå, slik at du kan glede deg over disse gode minnene til evig tid.