Fotobok

– Jeg hadde lyst til å lage en FotoBok sånn at andre kunne se hvor fantastisk hester er og hvor sterk kjærlighet en kan ha til en hest, sier Kaia.

For Kaia var det veldig naturlig å lage en fotobok om hester, da hun har hatt hest som hobby i over 11 år. Kaia elsker også å ta bilder av hestene og da spesielt Samarin, som er hennes egen hest. For Kaia er hester en god venn og treningskompis.

Fotobok

Fotoboktips fra Kaia

Kaia var veldig spent på hvordan fotoboken ville bli. Kaia valgte å lage en 30×30 cm FotoBok med stivt omslag, dette er også en av våre bestselgere.

fotobok-hest-tips

Kaia har brukt mye tid på å finne bilder som passer sammen for å bruke de i FotoBoken. Hennes tips til andre som skal lage FotoBok er at en må passe på å ha et gjennomgående tema i boken.

– Lyset og fargene bør være det samme, ikke for mye variert, sier Kaia.

På noen sider har Kaia brukt heldekkende bilder, mens på andre sider har hun lagt inn bakgrunn. Hvis bildene har hatt blå bakgrunn, har hun lagt inn en bakgrunn i litt lysere farge en den som er på bildet. Dette gjør at en får en fin helhet og design i fotoboken.

Fotobok

Fotobok – Lett å ta med

Kaia tok også med seg FotoBoken på skolen, der alle i klassen fikk ta en titt i boken.

– Jeg har også hatt den med i stallen og på skolen, og det er mange som har fått lyst til å lage sin egen FotoBok, sier Kaia.

Kaia legger også til at FotoBok er lurt, for da ligger ikke bare bildene rundt, men du har alt samlet i en bok.

– Jeg kommer garantert til å lage flere fotobøker, sier en fornøyd Kaia.

Lag en fotobok du også!

Kommentarer