Etter et bryllup er det mange øyeblikk en ønsker å ta ekstra godt vare på, som kysset på trappen, brudevalsen, selskapet og alle de hyggelige menneskene som deltok i feiringen.

Fotobok bryllup – bruk bildene

Etter et bryllup er det mange bilder, og det kan være vanskelig å organisere og velge ut hvilke bilder en ønsker å ha med i FotoBoken. Det kan derfor være lurt å lage seg en liste over de viktigste tingene en ønsker å ha med i fotoboken. Ikke vær redd for å utelate bilder, og heller ikke for å bruke hele bilder på en side. Dette gir ofte et proft inntrykk og ser elegant ut.

Husk å ta med detaljbilder av: bordet, brudekaken, kjolen, brudebuketten og alle gjestene. Nærbilder egner seg veldig godt som bakgrunner i en fotobok.

En fotobok er noe en stolt viser frem etterpå, og har som et godt minne i fremtiden. Ta deg derfor god tid og finn din egen stil i fotoboken. Hos fotoknudsen kan du legge inn egen tekst, ulike rammer på bildene og dekor med bryllupstema. Alt ligger til rette for at du skal kunne lage din perfekte fotobok fra den store dagen.

Fotobok bryllup

Designmaler

fotoknudsen har ferdigdesignede maler under temaet bryllup, som gjør det enklere for deg å lage en fotobok fra bryllupet. Bildene dine blir da elegant fordelt utover i en ferdig fotobok som er profesjonelt designet for bryllup. Du kan også velge “design selv” som tema og bestemme designet helt selv.

Lag din fotobok her.

Kommentarer