Bli kreativ med disse ideene til veggdekor for hele huset

Av Fotoknudsen 22. februar 2023

Ønsker du en forandring hjemme? Alt fra å velge materialer til å plukke ut bilder, vi har tips til hvordan du får en skreddersydd look til de forskjellige rommene dine.

Veggdekor kan forandre rommet ditt på et blunk, men det kan være vanskelig å bestemme hva du skal ta med og hvilke materialer du skal bruke. Heldigvis har vi noen tips som kan hjelpe deg med å oppdatere hele hjemmet ditt på kort tid.

Inngangspartiet

Siden det er det første du ser når du kommer hjem, bør du vurdere et bilde av ditt lykkeligste øyeblikk på lerret. Det fremhever de lyse fargene i bildet og gir samtidig hjemmet ditt en lun atmosfære. Så er du garantert et å smile i det samme du kommer innenfor døren.

Stuen

La dine beste øyeblikk bli storslagen veggdekor på plexiglass, noe som gir dybde til fargerike natur- og landskapsbilder. Portretter fungerer også godt på plexiglass, takket være glanset finish av høy kvalitet. Hvis du vil legge til et delikat preg, dekorer med forskjellige materialer og størrelser på veggdekor for at fokuset ikke bare blir på ett sted.

Kjøkkenet

På kjøkkenet samles både mennesker og mat, og veggdekor kan være en viktig oppskrift for ekstra god atmosfære. Du kan gjøre den til rommets midtpunkt, gjerne i et kjøkken med en industriell eller minimalistisk stil. Veggdekor på plexiglass eller aluminiumsplate kan lett lyse opp plassen med en fargeklatt og likevel passe inn i innredningsstilen din.

Trappene

Trappene er et sted vi passerer hele tiden, men det er lett å glemme å pynte der. Og det er en flott mulighet for å skape en fotovegg med forskjellige bilder av dine fineste øyeblikk – miks og match materialer og størrelser for en eklektisk look, og for å gi samlingen et spontant preg. Prøv å arrangere bildene dine kronologisk for en minneverdig tur, hver gang du går forbi.

Spisestuen

Veggdekor kan gi ny karakter til middagsselskapene dine, særlig bilder på skumplater. Siden den ikke reflekterer, vil gjestene dine kunne se de beste bildene uten forstyrrelser. Selv om det alltid er fint med familieportretter, kan også kunstbilder og varme farger passe til en minimalistisk look fra midten av århundret.

Soverommet

Veggdekor på lerret kan skape en tidløs, klassisk look på soverommet ditt. På stedet der du roer ned og slapper av på slutten av dagen, vil et lerretsbilde kunne minne deg om noen av dine lykkeligste stunder før du sovner. Siden alle bilder vil være fine der, bytt veggdekor ofte for å gi soverommet et friskt preg.

Lekerommet

Få mest mulig ut av lekerommet ved å pynte med veggdekor. Fra søte blinkskudd av barna som leker, til deres egne kunstverk – sørg for å skape en leken atmosfære i rommet. Har du for mange blinkskudd å velge mellom? Gå for en mosaikk-collage der du kan ha opptil 81 bilder på en enkel veggdekor.

Jenterommet

Gi liv til rommet med veggdekor på lerret og få med hennes beste minner opp gjennom årene, eller kanskje bare et søtt barndomsbilde? Materialet sørger for en klassisk look selv om soverommet endres etterhvert, og veggen får et tidløst preg. Har hun livlig fantasi? Gjør enda mer ut av det og lag veggdekor av hennes favoritteventyr.

Gutterommet

Å designe et gutterom kan være en utfordring, så hvorfor ikke bare pynte opp veggene med favorittene hans? Vis frem bilder av det han liker best og legg til en trendy sort ramme. Det fine med lerret er at det er enkelt å bytte ut når han vokser opp, eller legge til flere etterhvert som han blir større.

Tenåringsrommet

Tenåringen vil gjerne sette sitt eget preg, det er tross alt der de bruker det meste av tiden sin på skolearbeid, chatte med venner eller bare slappe av på fritiden. Så gjør dem en tjeneste og velg en stilig veggdekor på aluminiumplate til rommet, ettersom dette allsidige materialet gjør at den passer godt til enhver innredningsstil. Gå for en veggdekor laget av bilder med bestevenner og deres favorittaktiviteter for å få en ekstra personlig stil i rommet.

Barnerommet

Fang barnets første måneder på skumplate. Dette materialet er lett og passer veldig godt sammen med andre veggdekormaterialer, så du kan henge opp flere og flere bilder etterhvert som babyen vokser.

Kontoret

Som et sted hvor du kanskje tilbringer mange timer, er det viktig å finne veggdekor som passer ditt arbeid og ditt miljø. Er du en kreativ type kan du henge opp et bilde som inspirerer deg. På den annen side vil noe lyst og livlig passe godt inn når det er fokuset som er viktig. Veggdekor på plexiglass fremhever skarpe, strålende farger som inspirerer deg til å holde deg produktiv.

Vinterhagen

All vår veggdekor er UV-bestandig, så det er trygt å henge dem i direkte sollys. Bilder på skumplate er ideelle for en lys vinterhage, og takket være deres livlige farger og matte finish, får man heller ikke noe gjenskinn som distraherer en i å nyte veggdekoren. Så i et rom som grenser både til interiør og eksteriør er bilder av natur og landskap perfekt for å få utemiljøet inn.

Uteplassen

Tilsett noe ekstra friskt til hagen din med en fargerik veggdekor. For å få gjestenes oppmerksomhet, heng opp en veggdekor med kontrastfarger for å komplettere rommet. Vår veggdekor på plexiglass er værbestandig, men heng den helst i et overbygd område for å beholde glans og look.

Skuret

Hvis skuret fungerer som verksted eller gjemmested i hagen, så er moderne veggdekor på plexiglass en stilig kontrast til den rustikke atmosfæren. For å opprettholde en avslappet utendørsfølelse, legg til et utebilde av kjæledyret ditt eller et lykkelig familieøyeblikk på en solrik tur.

Føler du deg inspirert? Vær kreativ og frisk opp rommet ditt med veggdekor fra fotoknudsen.

Begynn å lage

Har du allerede pyntet opp hjemmet ditt med vår veggdekor? Del kunstverkene dine med oss ​​ved å bruke #fotoknudsen på Instagram og Facebook. Hvis du vil inspirere venner og familie til å lage, kan du også dele denne bloggen ved å bruke ikonene nedenfor.