bursdag fotobok

Vi har laget den ultimate fotobok fra barnebursdagen, og fylt den med fantastisk clipart, bakgrunner og design for å inspirere deg slik at du kan lage din egen. Vi har også satt sammen noen tips og ideer som vil hjelpe deg når du skal sette i gang.

Uansett alder vil våre lekne nye design få deg til å trekke på smilebåndet når du ser tilbake på den spesielle dagen.

1. Omslaget

bursdag fotobok forside omslag ide

Bruk et utvalg av dine favorittbilder fra den store dagen og sett dem sammen på en unik måte – du kan f.eks. legge på en maske i designprogrammet.

2. Legg til en bakgrunn

bursdag fotobok bakgrunn ide

Vi elsker denne bakgrunnen med ballongtema – leken og morsom, perfekt for en fotobok fra barnebursdagen.

3. I skyene

bursdag fotobok sideoppsett inspirasjon

Denne bakgrunnen med skyer som tema er en klassiker – det ser nesten ut som bildene flyter.

4. Ha det gøy med clipart

bursdag fotobok landskap bilder

Vi har lagt til mange nye cliparts i vårt designprogram, inkludert disse kule med dinosaurtema. Ved siden av bildet av bursdagsbarnet, som gjør en grimase, vil disse virkelig få alle til å trekke på smilebåndene.

5. Vær en superhelt

bursdag fotobok kreative ideer

Våre cliparts med superhelttema er praktisk talt laget for fotobok for bursdagsfest. Det ser ut som han er i sin egen tegneserie.

6. Legg til litt svart-hvitt

bursdag fotobok clipart ideer

Bruk nyanser i svart-hvitt for å lage et to-siders bilde som skiller seg ut fra resten av boken. Disse emoji-inspirerte smilefjesene gir et lekent preg.

7. Vær kreativ med rammer

bursdag fotobok tekst ideer

Denne rammen ser ut som den kommer rett fra verdensrommet. Vi elsker de runde bildene i denne rammen – det er en forandring fra de vanlige rektangulære og firkantete.

8. Ikke glem gjestene

bursdag fotobok morsom dag utendørs tema

Selv om det er fint å fokusere på bursdagsbarnet i fotoboken, er det også fint med noen bilder av gjestene. Vi liker denne siden som er tilegnet bånd mellom søsken. De vil sikkert bli flaue over det om noen år!

9. Ta kreative bilder

bursdag fotobok farge match

Før bursdagsfesten begynner er det en god idé å ta noen ekstra bilder som du kanskje kan legge til i fotoboken. Dette bildet av ballongen og konfetti er perfekt som ekstra bilder på en side som denne.

Uansett om du snart skal arrangere en barnebursdag eller har nettopp arrangert en, håper vi disse tipsene vil være nyttige når du lager en fotobok fra barnebursdagen.

Les våre mobilkameratips for å få enkelte hint om hvordan du tar mobilbilder, eller ta en titt på vår gruppebildetips slik at du får med deg alle på festen.

Hvis du vil sette i gang å lage noe med en gang, er det bare velge en fotobok.

Del denne posten på Facebook og Twitter nedenfor, og inspirer vennene dine med våre lekne tips.

Kommentarer