Vår ultimate gaveguide til valentinsdagen

Av Fotoknudsen 24. januar 2024

Trenger du gode gavetips til valentinsdagen? Lokk smilet frem hos alle dine kjære med personlige gaver den 14. februar.

Ikke la valentinsgaven bli et hastekjøp i år. Vis at du bryr deg og legger omtanke bak gavene dine. Sjekk ut våre kreative tips til personlige fotoprodukter i gave som garantert vil varme og spre glede. Som er enkle å lage og som passer enhver lommebok. Fotogaver er alltid unike, og en perfekt måte å si “jeg elsker deg” på, uten at det føles kleint.

Møt dagen med et smil

Se det for deg, server en deilig frokost på sengen med kaffe i kopp med bilde som verdens søteste valentinsgave og for alle første morgenkaffer i årene som kommer. Bruk et bilde fra en romantisk ferie, og gjerne det bildet som alltid lokker frem latteren hos dere begge to. Du kan også lage den med tekst og cliparts for en helt personlig gave.

En kjærlighetshistorie

Vis din kjære at du bryr deg, at du har brukt tid og krefter på å lage en helt unik og personlig gave som garantert vil glede i mange år fremover. Lag en fotobok med en tidslinje fylt av minner helt fra dere traff hverandre, en minnebok over alle turene dere har vært på, eller kanskje en oppskriftsbok med de matrettene dere begge har gode minner fra og setter stor pris på. Eller hvis det skal være en helt spesiell fotobok, hva med å lage en bok relatert til favoritthobbyen deres?

Hvis du virkelig vil gjøre stort inntrykk, velg en fotobok med nydelig Layflat-innbinding, den har ekstra tykke sider som ligger helt flatt når den er åpen, så ingen detaljer forsvinner i bretten.

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Velg en av våre temabøker, et flott utgangspunkt som også lar deg gjøre den så personlig du vil. Sjekk ut guiden vår for å se hvordan her.

Vis frem det beste øyeblikket

Hvis dere bor sammen, hvorfor ikke gi en veggdekor i gave som vil glede begge to? Velg et bilde av begge to, eller ett fra en romantisk ferie dere har vært på. Du kan velge mellom en rekke størrelser, formater og materialer av høy kvalitet for å lage noe som passer til interiøret ditt. Så enkelt er det å lage noe helt spesielt til årets valentinsdag. Og hvis du ikke klarer å bestemme deg for bilde, velg ganske enkelt et oppsett som lar deg bruke opptil 12 bilder. Klikk her for å lage!

Si det med ord

Et personlig kort er en enkel, men ekstra hyggelig overraskelse å få på valentinsdagen. Overrask din bedre halvdel så vel som familie og venner med et håndskrevet kort med et koselig bilde på omslaget. Du kan velge mellom mange forhåndslagede design, eller du kan la kreativiteten blomstre og starte med et tomt alternativ. De kommer i pakker på 10, så er du sikker på å ha nok til alle.

Klar for å lage den perfekte overraskelsen til valentinsdagen? Velg den personlige gaven de vil sette mest pris på, og start nå.

begynn å lage