Se vårt store utvalg av konfirmasjonskort

Av Fotoknudsen 23. mai 2016

Skal du lage invitasjoner og takkekort i forbindelse med en konfirmasjon denne våren? Det gjør du raskt og enkelt på fotoknudsen.no, og vi garanterer et profesjonelt resultat.

konfirmasjonskort

Har du en spent og forventningsfull konfirmant i huset og har startet planleggingen av hvordan den store dagen skal markeres? Ja, du er kanskje litt spent selv også? Det er jo tross alt mye som skal fikses og ordnes i forbindelse med så stor og viktig dag. Vi i fotoknudsen kan i alle fall hjelpe deg med å få strøket to av oppgavene på gjøremålslisten. Dersom dere ønsker å sende ut personlige invitasjoner og takkekort med bilde og tekst, kan disse konfirmasjonskortene raskt og enkelt bestilles på fotoknudsen.no.

Se hele vårt utvalg av konfirmasjonskort her.

Flotte nye design på årets konfirmasjonskort

Hvert år gjør våre designere sitt ytterste for å kunne tilby våre kunder flotte designmaler, slik at vi skal ha et utvalg som kan inspirere så mange som mulig uansett smak og stil. Med årets nye design på konfirmasjonskortene ønsker vi å tilby en rekke stiler og kreative alternativer. I det nye utvalget finner du alt fra enkle og minimalistiske kort, til kort som har mer detaljer og er mer forseggjort. De nye malene er et resultat av research vi har gjort på de siste trendene innen denne kategorien, så her tror og mener vi det bør finnes noe for enhver konfirmants smak.

Lag invitasjoner til konfirmasjonen

Å få en personlig invitasjon til en konfirmasjon er garantert noe familie og venner vil sette stor pris på. I tillegg vil du med en flott invitasjon, med et bilde av konfirmanten, virkelig sette rammene for den store dagen. Se vårt store utvalg av invitasjoner og la deg inspirere av vårens nyheter innenfor design.

Her ser du noen av årets nye design på invitasjonskort:

konfirmasjonskort
Se hele utvalget av invitasjonskort til konfirmasjon her.

Lag takkekort til konfirmasjonen

Når den store dagen er vel overstått, er det tid for å takke gjestene for at de delte den store dagen med dere, og ikke minst for gaven de hadde med til den unge og lovende konfirmanten. Like enkelt som å lage en invitasjon, kan du lage takkekort på våre nettsider. Velg gjerne et kort i samme stil som invitasjonen, eller velg en annet favorittdesign denne gangen. Også her kan du velge om du vil bruke ett eller flere bilder. Bilder tatt på selve konfirmasjonsdagen er jo selvfølgelig som skapt for å brukes på takkekort.

Se hele utvalget av takkekort fra konfirmanten her.

Bruk en mal eller designe alt selv

Som med alle våre kort, kan du lage konfirmasjonskortene via pc, nettbrett eller mobil ved hjelp av vårt raske og intuitive designprogram. Vi kan tilby en rekke flotte designmaler til både invitasjonskortene og takkekortene. Her er det plass til å sette inn ønsket tekst, og noen av designmalene har også ferdig tekst hvor du bare trenger å fylle inn de nødvendige opplysningene. På konfirmasjonskortene er det også satt av plass til ett eller flere bilder.

Har du tid og lyst til å sette av litt mer tid, er det også mulig å designe både invitasjonskortene og takkekortene helt fra bunnen av dersom du har egne ideer til hvordan designet skal være. Designprogrammet gir deg tilgang til en rekke kreative alternativer, som bakgrunner, rammer, clipart og masker.

Her ser du et av fjorårets bestselgere i kategorien konfirmasjonskort:

takkekort konfirmasjon

Slik går du frem for å lage konfirmasjonskort

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang med å lage flotte konfirmasjonskort, er å logge deg inn på din side eller registrere deg som ny bruker på fotoknudsens nettsider. Velg ønsket type konfirmasjonskort og følg instruksjonene videre.

Nøl ikke med å kontakte oss hvis du står fast. Kontaktinformasjon til vårt kundesenter finner du her.

TIPS! La konfirmanten få bli med på å bestemme designet på kortet. Kanskje det er en av våre stiler han eller hun føler at passer bedre til seg enn et annet? De har helt sikkert en mening om hvilket type kort de liker best.

Lag konfirmasjonskort

TIPS! For å få et pent resultat på konfirmasjonskortene må dere sørge for å legge inn bilder i god nok oppløsning.