Tips til farsdagsgaver

Av Fotoknudsen 1. februar 2024

Pappa er best! Og hvis du synes han fortjener noe ekstra fint og personlig så har vi noen veldig kreative tips til deg.

En pappa er en viktig person i livet, en man alltid kan spørre til råds om alt mulig, men likevel er det ofte vanskelig å finne en personlig gave som takk for all støtte og hjelp. Vi synes en farsdagsgave med bilde er den beste gaven, fordi den er personlig og vil glede ham i mange år fremover. Sjekk ut våre tips til farsdagsgave som garantert vil falle i smak. Bli inspirert og finn den perfekte gaven til far nå.

En klassisk farsdagsgave: kopp med bilde

Morgenkaffen smaker enda bedre når pappa kan drikke den fra sitt eget personlige krus. Et fotokrus er en klassisk farsdagsgave og det med god grunn: Det er både enkelt og morsomt å designe en kopp som lokker frem smilet hver eneste morgenstund. Enten du har et spesielt øyeblikk, en foto-collage full av høydepunkter eller en kopp med teksten””pappa er best””, så er det en veldig koselig gave.

Topptips: Hvis du planlegger en overraskelse til farsdagen, sjekk ut vårt magiske krus. Først når du fyller koppen med varm drikke kommer motivet frem som en koselig overraskelse.

En søt fotobok for nybakte pappaer

Å bli far er en veldig spesiell opplevelse. Hvis du vil hedre den første farsdagen med en spesiell gave, fang de første dagene, ukene og månedene i en fotobok som den nybakte faren kan se tilbake på i mange år fremover. Samle alle de fine øyeblikkene, store som små, i en personlig farsdagsbok. Senere vil boken være et verdifullt minne om denne unike tiden.

Veggdekor som farsdagsgave til bestefar

Overrask bestefar på farsdagen med et familiebilde på veggdekor av høy kvalitet, et fint bilde han kan henge opp hjemme. Du kan bruke et generasjonsbilde, et øyeblikksbilde med barnebarna eller en collage med bestefars beste øyeblikk. Vi har fem flotte materialer du kan velge blant. Vår favoritt er et elegant fotolerret som skaper en hjemmekoselig atmosfære, men et moderne foto på aluminiumsplate skaper også en elegant look. Og med en treramme av høy kvalitet blir bildet et ekte blikkfang. Vi garanterer at bestefar blir glad.

Fremkalte bilder som siste-liten-gave

Ikke bekymre deg, vi tipser deg også gjerne om farsdagsgaver du kan ordne i siste liten. Se gjennom favorittbildene dine og velg ut noen gode minner han kan kose seg med. Med få klikk kan du gjøre dem om til fremkalte bilder av høy kvalitet. Du kan til og med gjøre dette på mobilen, hvis du vil.

Har du litt mer tid til overs kan du lage en collage av bildene eller skrive noe fint på baksiden av bildene. Men bare bildene i seg selv er også en kul retrogave som alltid er like populært.

Fotokort som farsdagsgave til vordende fedre

Hvis det er litt i tidligste laget, men du ønsker likevel å hylle den vordende faren, gjør det ekstra koselig med et personlig kort. Du kan for eksempel få ultralydbildet trykt på kortet eller bare velge et kjærlig ordtak som pynter opp forsiden av fotokortet. Innvendig har du fortsatt god plass til å skrive noen fine ord til den vordende faren.

Si “”takk”” til faren din med en personlig farsdagsgave som vil glede ham i mange år fremover. Du kan finne enda mer inspirasjon og gavetips til mennene i ditt liv her. Gjør gaven din personlig og kos deg sammen med faren din!