Fotobok i gave til konfirmanten

Av Fotoknudsen 7. mars 2023

Konfirmasjonen er rett rundt hjørnet, så hvorfor ikke se tilbake på årene som har gått med en fotobok fra fotoknudsen? Les mer om hvordan du velger de perfekte bildene og designer en unik gave som skiller seg ut.

Ønsker du å gi noe helt spesielt i konfirmasjonsgave? Lag en unik og personlig fotobok med bilder og små historier fra konfirmantens liv. Dersom du skal holde en tale til konfirmanten kan dette også være den perfekte støtten til det du ønsker å fortelle. En reise gjennom konfirmantens liv fra det første året med babybilder, videre til første skoledag og helt frem til i dag. Dette er en flott og minnerik gave som konfirmanten vil sette stor pris på, og som han eller hun vil ha stor glede av i fremtiden. Den vil garantert få oppmerksomhet rundt gavebordet.

Tips: Vis frem bildene du har plukket ut i et eget slideshow på storskjerm før, under og etter talen. Da vil bildene fra boken bli en naturlig del av konfirmasjonsdagen.

Fotobok til konfirmanten

Velg ut bilder til fotoboken

Begynn i god tid med å plukke ut bildene du ønsker å ha med. Ta med bilder fra store begivenheter så vel som unike hverdagsøyeblikk, ferier og opplevelser du har hatt sammen med konfirmanten. La dette bli en bok hvor konfirmanten står i fokus, og legg inn små tekster og historier fra konfirmantens liv. Spør gjerne familie og venner om å bidra med bilder og historier. Les mer om organisering av bilder.

Fotobok til konfirmanten

Design din fotobok

Det er enkelt å lage fotobok, og på fotoknudsen.no finner du et stort utvalg av fotobøker i ulike størrelser, formater og prisklasser. Gjør fotoboken ekstra fin med stivt omslag og bildeomslag. Velger du glanset papir får du en fantastisk fargegjengivelse i bildene. Da vil det bli en gave du virkelig kan være stolt av å gi. Ta en titt på hele vårt utvalg av fotobøker her. Du kan velge å lage fotoboken med vårt nettbaserte designprogram, eller laste ned programvaren til din PC. I designprogrammet vil du finne et stort utvalg av bakgrunner, cliparts og rammer, som du kan bruke for å gjøre fotoboken helt spesiell.

Tips: Legg inn noen blanke sider på slutten av fotoboken, slik at gjestene kan skrive inn en liten hilsen til konfirmanten.

Designprogram for fotobok

Lykke til med fotoboken!

Start nå