9 flotte gaveideer til morsdagen

Av Fotoknudsen 23. januar 2024

Se guiden vår til morsdagsgaver du kan lage for å gjøre dagen hennes ekstra spesiell.

Morsdagsgaver kan ofte være litt vanskelig. Selvfølgelig kan du alltid velge den klassiske blomsterbuketten og kanskje noen fine stearinlys, men du kan ikke slå noe personlig og rett fra hjertet. Hvis du tar med moren din på erindringens stier med noen av de beste øyeblikkene dere har hatt sammen, tipper vi at hun vil elske det. Hvis du trenger litt inspirasjon, kikk på noen av gaveideene våre nedenfor som vi tror vil gjøre henne rørt og få henne til smile.

Mosaikkveggdekor

Hvis du ligner litt på oss, har du altfor mange bilder med mammaen din til å kunne velge ut en favoritt, og med våre mosaikkoppsett for veggdekor trenger du ikke det. Vi tipper mor vil bli glad for å fornye veggene sine med gode øyeblikk. Sjekk ut bloggen vår om mosaikkmønstre for å få mest ut av dine.

Veggdekor i lerret

Gi litt ekstra varme til mammas stue med veggdekor på lerret. Denne typen veggdekor gir et et rom et hjemlig preg, samtidig som det er iøyefallende. Lag en eller flere veggdekor på lerret med bilder av dine favorittøyeblikk sammen, eller med hele familien. Hun kan kose seg med det hver eneste dag. For tips om å lage veggdekor med våre redigeringsverktøy, se guiden vår.

En reisefotobok

Hvis moren din har likt å reise verden rundt i årene som har gått, da er en fotobok med reisene hennes en perfekt gave. Det er en flott måte å se tilbake på alle hennes opplevelser, familieferier, turer til stranden og fjerne steder som hun har utforsket. Denne boken vil virkelig inspirere henne til å ha flere opplevelser i fremtiden også. Trenger du en håndsrekning for å komme i gang? Se galleriet vårt med reisefotobøker.

Personlig tilpasset kopp med bilde

Vi kan nesten garantere at moren din kommer til å bruke denne gaven daglig — en klassisk personlig tilpasset kopp. Bare legg til dine favorittøyeblikk og tilpass den til du får den akkurat slik du ønsker. Vårt redigeringsverktøy på nettet er kjempelett å bruke, så ikke vær redd for å justere dine design. Ta en titt på appens eksklusive ‘wrap-around’-alternativet for å få bildene dine til å dekke kruset helt rundt.

Veggdekor på aluminiumsplate

Personlig veggdekor blir alltid en flott gave, men hva hvis det allerede er fullt på veggene til moren din? Vel, vår veggdekor av aluminium kan brukes utendørs, så passer like fint ute som inne. Tenk på noen flotte bilder som du har som hun vil elske å se på ute, og som vil sette farge på hennes balkong, hage, uteplass eller terrasse.

Lag en personlig tilpasset fotokalender

Når de fleste mødre har nøyaktig oversikt over familielivet, er hemmeligheten god organisering og selvfølgelig – en kalender. Denne morsdagen bør du lage en ekstra spesiell en til henne som inkluderer familiebilder, eller dine favorittøyeblikk sammen med henne, for hver av årets måneder. Du kan også lage et ekstra lag med personlig tilpassing ved å legge til alle hennes viktigste datoer, bursdager og begivenheter i året som kommer. Pluss at du kan starte den fra hvilken som helst måned i året, så du trenger ikke vente til jul.

Et personlig tilpasset fotokort

Hvis du virkelig er forberedt og allerede har morsdagengaven klar, eller ikke ha fått sett moren din på lenge, legg til en ekstra prikk over i’en med et personlig tilpasset kort. Med alle sideoppsettene, illustrasjonene og andre kreative muligheter for hånden, kan du lage morsdagskort som er like enestående som henne selv. Hvorfor ikke lage et fantastisk collage av kort med alt du har gjort de siste månedene. Du vet at hun alltid liker å vite hva du holder på med.

Et gavekort fra fotoknudsen

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilken fotogave du skal gi henne, eller du tror at moren din foretrekker å være kreativ selv, da er et gavekort fra fotoknudsen en flott gaveide. På den måten kan hun lage det hun har lyst til fra utvalget vårt, og du kan til og med sette av tid til å lage det sammen med henne.

Gjør morsdagen ekstra spesiell for moren din med en personlig gave. Bare klikk på knappen under for å komme i gang og lage noe.

begynn å lage