En gutt på et paddleboard som sparker vann mot kamera.

Sommeren kan være en litt utfordrende tid hvis du har barn som er hjemme. Det kan være vanskelig å fylle de lange sommerdagene med underholdende aktiviteter som holder dem fornøyde. Vi har valgt ut 7 morsomme sommeraktiviteter som gjør barna fornøyde og som samtidig gir deg mange gode fotomuligheter. Og ikke glem at du kan bruke bildene til å lage nydelige fotoprodukter mens du er på farten med fotoknudsen appen vår.

Fornøyelsesparker

Selv om du kanskje må reise noen timer for å komme frem, vil en tur til en fornøyelsespark garantert bli en morsom dag. Du vil få massevis av sjanser til å ta bilder som du kan lage veggdekor av, som for eksempel av barna som koser seg med karusellene eller spiser is sammen med favorittfigurene sine. Dere kan også gjøre en helgetur ut av det og du kan være sikker på at barna vil være fornøyde og sove godt når kvelden kommer.

En smilende kvinne med to små barn på en berg-og-dalbane

Dra på stranden

Solskinnsdager bør alltid tilbringes ved vannet, og det er også et perfekt sted for å ta noen flotte sommerbilder. Og om du ikke bor ved kysten kan en lokal innsjø eller en elvebredd også være et flott sted å nyte solen.

Et par ben på stranden, med sjøen i bakgrunnen og et par joggesko i forgrunnen.

Lær noe nytt

Med så mye fritid tilgjengelig, er sommeren et supert tidspunkt for å begynne med en ny hobby eller lære noe nytt. Du kan velge mellom mange ulike aktiviteter. Du kan for eksempel lære deg noen nye gloser til den neste utenlandsturen med appen Duolingo, gå på tur i fjellet eller lære deg en sommeridrett som surfing eller sandvolleyball. Og det er enda morsommere hvis hele familien gjør det sammen.

En smilende eldre mann på et surfebrett på sjøen.

Sykkelturer

Enten dere bor i byen, en forstad eller på landet er det alltid deilig med en sykkeltur, både for å holde seg i form og se mer av området dere bor i. Planlegg turen og sørg for at dere tar noen pauser på veien for å nyte utsikten og få dere en matbit, enten dere stopper ved noen lokale serveringssteder eller tar med dere til en piknik. Og glem ikke å ta med kameraet for å kunne ta noen nydelige bilder til fotokalenderen din.

Et ungt par på sykkeltur i parken, som setter solbriller på sønnen sin som sitter i et sykkelsete.

Fruktplukking

Fruktplukking er en flott måte å komme seg ut på og samtidig kunne reise hjem med noen ferske godbiter. Det vil lære barna litt om hvor favorittmaten deres kommer fra og er en super måte å tilbringe en solrik ettermiddag sammen på.

En ung kvinne i skogen med en bolle full av nyplukket frukt.

Utforsk lokale severdigheter

Enhver by og ethvert tettsted har noen lokale severdigheter som man kan besøke, og hvis du er som oss har du aldri besøkt dem selv om du har bodd i nærheten i årevis. Ta sjansen til å utforske det som er spesielt med området dere bor i og lær litt mer om lokalhistorien, og etterpå kan du lage en fotobok hvor du viser frem hva dere har oppdaget og gir kunnskapen videre til neste generasjon.

Ei ung jente på brystvernet av et slott under en blå himmel.

Dra på campingtur

Camping har vært en favorittaktivitet om sommeren i generasjoner, og sånn er det fortsatt. Pakk bilen for helgen og dra på ut på tur. Når dere er på campingtur kan dere gjøre mange ulike sommeraktiviteter, og i motsetning til utenlandsferier vil det ikke ruinere deg økonomisk. Sørg for at du har litt tid til å ta naturbilder også. Et levende foto av leirbålet ditt vil garantert bli likt av alle vennene dine.

En smilende mor og datter i et telt foran et leirbål

Vi håper at vi har hjulpet deg med å fylle sommerkalenderen med morsomme aktiviteter som vil gjøre barna fornøyde. Og ikke glem å ta så mange bilder som mulig. Før du aner det er det høst igjen!

Del det du lager hos fotoknudsen på Facebook og Instagram med hashtaggen #deldinsommer.

Kommentarer