allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×
På grunn av stor pågang ber vi om forståelse for at det må forventes 1-2 ekstra produksjonsdager før din ordre blir sendt. Takk for tålmodigheten.Les mer

Del ditt fotoknudsen minne og vinn diamant

Hurra, vi fyller 60 år! Deler du ditt fotoknudsen minne med oss kan du vinne diamantring

Del ditt minne og vinn diamant

fotoknudsen fyller 60 år, og vi vil gjerne høre om ditt fotoknudsen øyeblikk

Konkurranse

Last opp et bilde av ditt unike fotoknudsen minne og du kan vinne en diamant. Legg til tekst til bildet som forteller historien om ditt unike fotoknudsen øyeblikk. Hver måned trekker vi en delvinnere som får en premie fra Bjørklund verdi ca 2.000 kr. Av delvinnerne kåres en hovedvinner 1. desember 2018. Den heldige hovedvinneren får en diamantring 0,5ct verdi 22.998 kr fra Bjørklund.

Gå inn på Instagram og legg til emneknaggen #fotoknudsen60 på bilder du ønsker å dele i konkurransen. Viktig: Legg til tekst til bildet som forteller historien om ditt unike fotoknudsen øyeblikk. For å delta via Instagram må du ha en åpen profil.

DELTA VIA INSTAGRAM

Gå inn i minnebanken og legg til bilder du ønsker å dele i konkurransen. Viktig: Legg til tekst til bildet som forteller historien om ditt unike fotoknudsen øyeblikk. Du kan legge til opptil 3 bilder. Klikk på lenken under for å gå videre til minnebanken.

DELTA VIA MINNEBANKEN

Siste bidrag i konkurransen  Gjør noe med bildene dine!

  Bruk dine favorittbilder og bevar øyeblikkene på en morsom og personlig måte.


  Konkurransevilkår

  Konkurransen er åpen for alle som bor i Norge og er over 18 år gamle. Det koster ingenting å delta, og du må heller ikke kjøpe noe for å være med i konkurransen.

  Les mer

  Hver måned velger fotoknudsen et vinnerbilde som mottar en gave fra Bjørklund verdi ca 2.000 kr. Konkurransen avsluttes 30. november og 1.desember 2018 trekkes det en hovedvinner blant de 10 månedsvinnerne som mottar en diamantring 0,5 karat fra Bjørklund verdi 22.998 kr. Vinneren blir varslet via e-post. Hvis det ikke er mulig å kontakte vinneren eller han/hun ikke gjør krav på gevinsten innen 30 dager etter varselet, forbeholder vi oss retten til å trekke tilbake gevinsten og trekke en ny vinner. Vi vil varsle vinneren om hvor og når gevinsten kan bli hentet/levert. Gevinstene er som beskrevet, og ingen kontant utbetaling eller alternative gevinster vil bli tilbudt. Gevinstene kan ikke overdras. fotoknudsen er ikke ansvarlig for unøyaktige beskrivelser av gevinsten gitt av en tredjepart som er tilknyttet denne konkurransen. Gevinstene er underlagt tilgjengelighet, og vi forbeholder oss retten til å erstatte en gevinst med en annen av tilsvarende verdi uten å varsle om det.

  fotoknudsen har rett til å fjerne alle bilder som oppfattes som upassende eller kan virke støtende. Så snart du har sendt inn et bilde, har fotoknudsen rett til å legge ut bildet på sin nettside, sosiale medier og annet markedsføringsinnhold. fotoknudsen forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene som gjelder for den når som helst under konkurranseperioden.

  Bilder lastet opp via minnebanken vises etter kort tid i vårt galleri på konkurransesiden. Bilder tagget fra Instagram vises i vårt galleri etter 30 minutter. Denne konkurransen gjelder kun for bilder av dine fotoknudsen minner, så bildet ditt kan ha blitt fjernet dersom det ikke stemmer overens med konkurransen.

  Ved å bli med i denne konkurransen godtar du disse vilkårene. fotoknudsen forbeholder seg retten til å avlyse eller endre konkurransen og disse vilkårene.

  Please update your browser

  We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.