allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Fremkall bilder med hvit kant

Fremkall bilder med hvit kant

Det er fint å ha det lille ekstra som skaper luksus når du fremkaller bildene dine. Hos fotoknudsen kan du gjøre dette ved rett og slett å legge til en hvit kant på bildene. Se vår guide til hvordan du fremkaller bilder med hvit kant nedenunder.

  • Fremkall spennende bilder med hvit kant
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag din personlige bilder med hvit kant

 

Fremkalte bilder med hvit kant

Når du vil gi dine fremkalte bilder et stilig tilsnitt, skal du legge til en hvit kant rundt bildene. Høykvalitetsbildene fra fotoknudsen ble akkurat mye bedre. Du kan legge til en hvit kant på alle typer bilder og dette gir bildene en luksusfølelse. Dette kan du gjøre med alle størrelser og formater. I tillegg til at det ser bra ut, gjør den hvite kanten at du heller ikke får fingermerker på bildene dine.

Fremkall spennende bilder med hvit kant

Så snart du har lastet opp bildene til fotoknudsens designprogram, kan du klikke på “Rediger bildene dine” ogd er kan du velge den størrelsen du vil ha for bildene dine. Deretter kan du trykke på “Gjør ferdig ordren din” og kan du velge “Bildekant”. Klikk på rubrikken ved siden av og så får du en hvit kant lagt til på bildet ditt. Enklere blir det ikke!

Bestill bilder med hvit kant

Når du har valgt om du skal ha en hvit kant i tillegg til matt eller glanset papir klikk på “Bestill dine fremkalte bilder” og så kommer du til handlevognen der du kan betale. Hvis du vil kan du endre hvor mange du vil bestille. Fra 1-100! Klikk “fortsett” hvis du er fornøyd og vil gå videre til betaling. Så er du klar til å bestill dine stilige fremkalte bilder med hvit kant.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 3628 reviews
 
Ofte rabatterte priser

Ofte rabatterte priser. Enkelt å fremkalle bilder
Les mer

– Maren
 
 
Fremkalle bilder

Jeg er strålende fornøyd med de produktene jeg har bestilt. appen fungerer perfekt og utmerket bildene er bra og i super kvalitet;) Jeg vil anbefale Fotoknudsen til alle som vil fremkalle bilder. flott selskap med en bra og velfungerende app som vi... Les mer

– KENT RONNY KRISTIANSEN
 
 
Flinke med tilbud og lett å fremkalle…

Flinke med tilbud og lett å fremkalle bilder
Les mer

– Ann Jeanette Olsen
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.