allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Familiealbum

Bruk de fineste familieminnene dine til å lage et nydelig, personlig fotoalbum hos fotoknudsen. Er du klar for å være kreativ? Slik kommer du i gang:

  • Lag et høykvalitets familiealbum
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag et familiealbum

Familiealbum hos fotoknudsen

Et fotoalbum med favorittøyeblikkene dine med familien blir et nydelig minne eller en veldig spesiell gave til dine kjære. Sørg for at den neste morsdagen eller farsdagen blir uforglemmelig med en fotobok med de morsomste og koseligste minnene sammen med mor og far. Eller overrask besteforeldrene med et fotoalbum full av høydepunkter sammen med barnebarna, fra den første julen sammen til eksamensfesten. Uansett hvilken anledning det er snakk om, er vårt utvalg innen fotobøker godt egnet for å fortelle din historie.

Slik lager du et familiealbum

Med våre redigeringsprogrammer er det utrolig lett å lage et familiealbum. Begynn med å velge et omslag til albumet ditt. Har du prøvd bildeomslagene våre ennå? De er perfekte hvis du vil at albumet ditt skal skille seg ut i bokhyllen. Du kan gi albumet ditt en morsom vri med et bilde av deg og søsknene dine iført matchende julegensere, eller gjøre det ekstra spesielt med et koselig gruppebilde som du tok på bursdagen til bestemor.

Slik gjør du familiealbumet ditt enda mer personlig

For å fullføre boken laster du opp favorittbildene dine og plasserer dem i boken. Husk at du kan forandre på sideoppsett for å lage stilige collager og legge til dine egne detaljer med gradienter, illustrasjoner og farger. Med våre uendelige tilpasningsmuligheter kan du enkelt lage en meningsfull og personlig gave til familien din.

Bestill ditt personlige familiealbum

Når du er fornøyd med fotoboken din, klikker du på “legg i handlekurven” for å bestille den. Helt til slutt kan du velge oppgraderinger eller bestille albumet i flere størrelser – en perfekt måte å dele minnene med alle søsknene og slektningene dine på. Når du er ferdig med å legge til de siste detaljene er du klar for å få tilsendt familiealbumet ditt.


Lag her

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.