fotoknudsen har, i samarbeid med NIB Norske Interiørbloggere, kjørt en fotokonkurranse. Vi utfordret interiørbloggerne til å sende inn bilder av hvordan de innreder med foto. FOTO I INTERIØRET konkurransen ble arrangert i begynnelsen av april 2014 og nå har leserne stemt frem sin favoritt. Vi gratulerer vinneren og oppfordrer alle med “spikerhull-skrekk” til å la seg inspirere.

Vinner: Bloggeren bak MITT SITT

Leserne har stemt frem bidraget fra bloggen MITT SITT som vinner av denne månedens NIB-utfordring.

Vinner av Foto i interiøret-konkurransen

For et blikkfang! En serie av ulike rammer komponert på en vegg i betong. Vi kan ikke se hvilke bilder som er presentert, men vi aner at de reflekterer menneskene som bor i dette hjemmet. Vi får lyst å se mer.

Vi gratulerer. Premien er valgfrie bildeprodukter hos fotoknudsen.no til verdi 3000,- som vi håper kan skape mer bildeglede i dette fantastisk flotte hjemmet.

Mange flotte bidrag

Det strømmet inn med fine bidrag til konkurransen FOTO I INTERIØRET. Oppgaven med å plukke ut finalistene var ikke lett for gjestedommer Cecilie Gaustad fra fotoknudsen. Her er de 10 delfinalistene er presentert.

Bidrag fra @fagerbarn og @beate hemsborg

Bidrag fra Beate Hemsborg og Fagerbarn.

Bidrag fra @My dream og @Sans for sånt

Bidrag fra My Dream og Sans For Sånt.

Bidrag fra @Stines Hjem og @Fru Andersen

Bidrag fra Fru Andersen og Stines Hjem.

Bidrag fra @Mitt Sitt og @Malin Photography

Bidrag fra Mitt Sitt og Malin Photography.

Bidrag fra @Lykkelise og @Rikkes rom

Bidrag fra Rikkes Rom og Lykkelise.

Følg oss på Instagram

Mer inspirasjon til fine bildevegger finner du på Instagram @fotoknudsen #fotoknudsen – la deg blir inspirert eller bli med å inspirere.

Kommentarer