Kunden i rampelyset

Hva var det som gjorde at du ønsket å fremkalle bildene og henge de opp?
«Jeg ønsket en litt mer utradisjonell måte å vise frem bryllupsbildene på i stedet for lerret eller ramme. Jeg kjøpte inn armeringsjern fra en byggvarebutikk og spraymalte denne svart. Til å henge opp bildene har jeg brukt magneter. Dette synes jeg ble en gøy måte å få vist frem flere bilder på, da jeg kan skifte enkelte ut med jevne mellomrom. Jeg foretrekker matte bilder for å unngå for mye glans når de henger slik på veggen»

Kan du fortelle oss litt om bildene du har brukt?
«Det er bryllupsbildene våre tatt av fotograf Kristianne Marøy.»

Er dette første gangen du har fremkalt bilder?
Nei, har fremkalt tidligere også fra fotoknudsen og er svært fornøyd med kvaliteten.

Hvorfor valgte du å bestille fra fotoknudsen.no?
Jeg har vært veldig fornøyd med kvaliteten på tidligere bildeprodukter jeg har laget og bestilt. Det er også veldig ofte gode tilbud og enkle designprogram for å fremkalle bilder og lage fotobøker.

Er det noe du skulle ønske du hadde gjort annerledes, eller det noe fotoknudsen kunne har gjort for å gjøre det enda enklere for deg å lage bildeprodukter?
Siden jeg er på utkikk etter en flott fotobok til bryllupsbildene, så hadde det vært kjekt om det var mulig å få en tykkere mer eksklusive fotobok i tillegg til de andre? Gjerne med forgyllede sølvkanter/gullkanter og tykkere papir og perm.

Hvilket bildeprodukt ønsker du å lage når du skal benytte deg av gavekortet som du har vunnet?
Det blir kanskje en fotobok, men jeg kunne også tenke meg å forsøke bilde på tre. Jeg har nylig fått hytte og tror dette kunne passet godt inn. Gleder meg til å lage flere bildeprodukter fra fotoknudsen!

Kommentarer