Valentinsgaver kan noen ganger føles som en klisjé – det er mange som kjøper blomster og sjokolade i siste liten. Og Valentinsdagen handler ikke bare om kjæresten. Se våre fem kreative ideer til fotoprodukter som viser at du har forberedt deg godt til Valentinsdagen. Personlige fotoprodukter er enkle å lage, de er originale, unike og sier “Jeg er glad i deg” uten at det blir kleint.

Retrobilder med tekst

valentines-gift-ideas-photo-prints

Gå retro og lag noen fantastiske bilder i retro-look av favorittøyeblikk sammen med de du er glad i. Du kan legge til tekst på alle bildene – f.eks. tid, dato og sted for hvert bilde, eller til og med en kort historie om hva dette øyeblikket betydde for deg. Disse fremkalte bildene har en flott retro-look og vil se perfekte ut på veggen hjemme. Du kan også lage dem når du er på farten, bare klikk på banneret nedenfor for å laste ned appen vår (Android og iOS) og sett i gang. Så enkelt er det å lage den perfekte gaven til Valentinsdagen!

bonusprint app

En praktisk valentinsgave til ham

En personlig kopp med bilde er den perfekte gaven når du planlegger valentinsfrokost på sengen. Ha et romantisk bilde av dere begge på koppen, gjerne favorittbildet ditt eller et som får dere til å le. Som med alle produktene til fotoknudsen kan du også gjøre koppen personlig med en tekst, et spesielt design eller med cliparts. De friske fargene tåler oppvaskmaskin, så koppen vil lyse opp dagene hans i mange år fremover. Uten tvil, dette blir hans favorittkopp.

Vis din kjærlighet i en nydelig fotobok med Layflat-innbinding

Ingen valentinsgave slår de personlige fotobøkene våre. Hvis du virkelig ønsker å gjøre et godt inntrykk, gå for en nydelig Layflat-innbinding. Med denne boken viser du hvor mye dine kjære betyr for deg, nyt alle favorittøyeblikkene sammen og vis dem hvor mye du har lagt i det å kunne lage en så unik gave. Perfekt!

Hvorfor ikke lage en tidslinje fra det øyeblikket dere møttes, ta med de fine reisene og alle de beste øyeblikkene dere har hatt sammen. Eller, hvis du vil lage den utelukkende rundt ham eller henne, hvorfor ikke lage en bok om favoritthobbyen, eller kanskje en minnebok med bilder fra familie og venner for å gjøre samlingen komplett? Stor stas blir det også med en kokebok med alle de beste måltidene dere har spist sammen.

Usikker på hvor du skal begynne? Bruk en av våre forhåndsdesignede temabøker som du kan tilpasse helt som du selv ønsker. Sjekk ut guiden vår for hvordan du skal gjøre det.

En gave til glede for begge

Hvis dere bor sammen vil det jo være perfekt med en vakker veggdekor som dere begge kan ha glede av. Velg ut fra vårt store utvalg av størrelser og formater for å lage noe som passer perfekt til hjemmet. Om du vil bruke et bilde av dere sammen, eller et fra den flotte turen dere hadde, det er uansett superenkelt å lage en unik veggdekor til denne Valentinsdagen – som samtidig er den perfekte gaven både til ham og henne! Vi har fem forskjellige materialer av høy kvalitet du kan velge mellom. Du kan lage kvadratiske, liggende eller stående, alt fra små til store og til og med velge oppsett der du kan legge til 12 bilder samtidig. Bare klikk her og start nå med en gang.

Vis din kjærlighet med våre personlige kort

valentines-gift-ideas-photo-book

Personlige kort er alltid en innertier på Valentinsdagen. Overrask venner, familie og kjæreste med en personlig touch som viser at du bryr deg. Vi har hundrevis av forhåndsdesignede alternativer å velge mellom for å komme raskt i gang, eller du kan lage ditt eget helt fra bunnen av. De kommer i praktiske pakker med 10 – så er du sikker på å ha nok kjærlighet å dele denne Valentinsdagen.

En Valentinsdag trenger definitivt ikke handle om bamser og sjokolade. Gjør det personlig og unikt og lag et fantastisk fotoprodukt til de du er glad i. Enten du lager en morsom kopp med bilde til kaffepausen, en nydelig veggdekor til hjemmet eller en klassisk fotobok, disse valentinsgavene vil spre glede i årevis og for alltid være et herlig minne om Valentinsdagen 2022. Alt du trenger å gjøre er å klikke på knappen nedenfor for å begynne å lage.

begynn å lage

Kommentarer