Iblant er Valetinsgaver ganske klisjeaktige (vi ser alle de som er ute i siste liten og kjøper blomster og sjokolade på nærmeste bensinstasjon). Vi har fem kreative forslag med våre fotoprodukter fra fotoknudsen, de vil også vise hvor mye omtanke du har lagt ned i det. Våre personlig fotoprodukter er enkle å lage, de er originale og sier ‘jeg elsker deg’ uten å få kjæresten din til å rødme.

Retrobilder med kort

valentines-gift-ideas-photo-prints

Vær litt retro og lag noen slående retro bilder av dine favorittøyeblikk. Du kan legge meldinger til hvert bilde – bare skriv inn tidspunkt, dato og sted for hvert bilde eller ta den enda litt lenger og legg til en liiten historie om hva nettopp dette øyeblikket betød for deg. Disse retrobildene gir en enestående retrofølelse og vil ta seg veldig godt ut på veggen hjemme. Hvis du har lyst til å lage dem når du er i farta, er det bare å klikke på fanen under og laste ned appen vår (Android og iOS) og gå i gang å lage. Enklere blir det ikke.

bonusprint app

En praktisk gave til kjæresten.

En kopp med personlig bilde er en perfekt gave til frokosten på sengen, som du planlegger for ham. Lag din egen kopp med et romatisk bilde av dere begge, det bildet av dere sammen som du liker aller best, eller et som får dere begge til å le. Som med alle fotoknudsens produkter, kan du tilpasse bildekoppen din og legge til tekst og legge til cliparts. Koppene tåler oppvaskmaskin og vil lyse opp dagene hans i mange år fremover. Den vil definitivt bli hans favorittkopp.

Forslag tl en meningsfull Valentinsdagsgave

Ingen valentinsgaver kan slå våre personlige fotobøker. Å lage en slik til kjæresten din vil vise hvor mye han betyr for deg, fremheve alle de fineste øyeblikkene dere har hatt sammen og vise ham hvor mye tid og omtanke du har brukt på å lage denne helt spesielle gaven. Fantastisk! En fotobok er en blanding av kreativitet, omtanke og romantikk, laget for å passe dere begge.

Du kan lage en tidslinje over forholdet fra dere møttes; alle de fineste turene dere har gjort sammen, alle de fineste øyeblikkene dere har hatt sammen. Eller, hvis du heller vil lage en som bare handler om kjæresten din, hvorfor ikke lage en bok om hans favorithobby eller fortiden, og skaff bilder fra familie og venner for å utvide samlingen, eller kanskje til og med en oppskriftsbok med alle de beste måltidene dere har spist sammen.

Ikke helt sikker på hvor du skal begynne? Bruk en av våre forhåndsdesignede temabøker som du kan tilpasse så mye du vil. Ta en titt på veilederen vår som beskriver hvordan du skal bruke dem.

En gave dere begge vil ha glede av

Hva med å lage fantastisk veggdekor til hjemmet som vil være til glede for dere begge? Du kan velge mellom et stort utvalg av størrelser og materialer for å lage noe som passer deg og veggene dine helt perfekt. Om du velger et bilde av dere begge eller et bilde fra en uforglemmelig tur dere var på sammen, det er veldig enkelt å lage et enestående veggdekor til denne Valentinsdagen. Vi tilbyr fem materialer av høy kvalitet som du kan velge mellom. Du kan velge mellom liggende stående eller kvadratisk format i mage størrelser og til og med velge layout der du kan legge til 12 foto. Bare klikk her for å sette i gang.

Personlige kort

valentines-gift-ideas-photo-book

Et personlig kort er alltid hyggelig å gi bort (og få) på Valentinsdag. Overrask parnteren din, venner og familie med et personlig kort som viser at du tenker på de. Vi har hundrevis av design du kan velge mellom, men du kan også lage det helt fra bunnen av. Kortene selges in pakke på 10, slik at du har nok kort å dele ut på Valentinsdagen.

Valentinsdag behøver slett ikke bare å dreie seg om kosebamser og sjokolade. Lag persolige og unike ting til kjæresten din og gi ham en av våre fantastiske fotoprodukterr. Om du lager en morsom bildekopp til kaffepausene, unik veggdekor til hjemmet eller en klassisk fotobok så vil disse gavene vare i årevis og alltid minne om Valentinsdagen i 2021. Bare klikk på knappen under for å komme i gang.

begynn å lage

Kommentarer