Valentinsgaver kan lett bli en klisjé, men vi har fire kreative ideer som skiller seg ut og skaper glede – helt uten rosa hjerter! Våre personlige fotoprodukter er unike, enkle å lage og skiller seg ut ved å si «Jeg elsker deg» uten at det blir flaut …

En romantisk gave

valentin-gaveideer-fotoutskrifter

Fremkall noen bilder i polaroidstil fra de beste øyeblikkene dere har hatt sammen, og skriv en tekst til hvert bilde som viser hvor mye de betyr for deg. Vi elsker små dikt og historier om bildet. Det gir en litt retro følelse, og det er utrolig hyggelig å kunne henge dem opp på veggen hjemme.

En praktisk gave til kjæresten din

valentin-gaveideer-krus

Lag frokost på sengen, og server drikken i en personlig kopp. Dette er også en perfekt valentinsidè til folk som jobber på kontor – da kan de ta med seg koppen på jobben.

En gave som begge kan ha glede av

valentin-gaveideer-veggkunst

Det er ingenting som sier «Jeg elsker deg» mer enn et bilde av begge som henges opp på veggen hjemme! En gave som dere begge kan ha glede av. Velg lerret eller en forstørrelse som dere kan glede dere over i mange år.

En meningsfull valentinsgave

valentin-gaveideer-fotobok

Bruk mobilappen vår til å lage en liten fotobok med de beste øyeblikkene dere har hatt sammen. Enten det er selfies fra den siste ferien eller en utsikt dere har sett sammen – en liten bok med bilder kan tas frem år etter år.

Bestill produktene

Valentinsdagen må ikke bare handle om bamser og sjokolade. Et personlige bildeprodukt er en perfekt valentinsgave til ham eller henne, og dersom du er usikker på hva du skal lage, kan du få hjelp av gaveguiden vår til å finne noe som passer.

Kommentarer