Last ned fotoapper fra fotoknudsen

Av Fotoknudsen 23. mai 2024

Visste du at du raskt og enkelt kan laste ned fotoknudsens apper helt gratis? Den ene lagrer bildene dine på en trygg måte, mens den andre gjør det superenkelt å lage noe fint med de beste blinkskuddene dine.

apper fra fotoknudsen

Har du bilder på mobilen du er redd for å miste? Synes du det hadde vært morsomt å lage noe fint med de beste mobilbildene dine? En fotobok eller lekre interiørprodukter, for eksempel. Takket være mulighetene som finnes i fotoknudsens apper, er det nå lettere enn noen gang å lagre mobilbilder på en trygg måte og å lage noe fint av flotte bildeminner.

– Vi har utviklet egne apper for iPhone og Android for å sikre kundene våre best mulig brukeropplevelse og en rask og enkel vei til mål. Ved å ha egne apper for mobile enheter kan vi skreddersy disse til den enkelte enhet, slik at f. eks opplastning av bilder blir så enkelt som mulig. Vi vet at mobilkamera blir mer og mer brukt, og at kundene våre har bildene sine liggende på mobiltelefonen. Derfor er det viktig for oss å gjøre det enkelt å lagre disse bildene trygt i Minnebanken, og samtidig gjøre det enkelt å bestille sitt favorittprodukt med bilder tatt med mobiltelefonen, sier IT-sjef hos fotoknudsen Raymond Michelsen.

Full oversikt over fotoknudsen apper finner du her.

Orden, oversikt og trygghet med Minnebanken-appen

Med Minnebanken-appen er det enkelt å laste opp dine favorittbilder eller ta backup av alle bildene du har på mobiltelefonen din.

– Denne appen er mye brukt av våre kunder, og stadig flere av bildene som lagres i Minnebanken kommer fra mobiltelefoner. En telefon kan lett bli stjålet eller ødelagt, og da er det praktisk og nødvendig å ha en sikkerhetskopi av alle bildene du har tatt med telefonen din. Det er synd at veldig mange må oppleve å miste bildene sine før de husker på den viktige sikkerhetskopieringen. Husk at når telefonen din først er stjålet, er det lite du kan gjøre om du ikke har sikkerhetskopiert kamerarullen, sier Raymond.

Bildene du laster opp i Minnebanken-appen blir trygt lagret på din konto i bildelagringstjenesten Minnebanken på fotoknudsen.no. Appen er helt gratis, og den gjør det mulig for deg bevare bildeminnene dine direkte fra iPhone, iPad eller Android.

Last ned Minnebank-appen her.

Lag noe flott og varig med produktappen

fotoknudsen lanserte appen for å lage produkter for et par år siden, med den er i kontinuerlig utvikling for å kunne tilby kundene et best mulig produkt.

– Vi lanserer nye versjoner av appen hver eneste måned, og mer og mer av vårt produktsortiment blir tilgjengelig i mobilappen. Den siste produktgruppen vi lanserte var interiørproduktene våre. Nå kan du fremkalle bilder, lage lerret, fremkalle bilder på skumplate, plexiglass og aluminiumsplate, samt lage fotobok og kalender i appen. Og flere produkter følger fortløpende.

– Hvilke produkter er spesielt populære å bestille fra produkt-appen?

– Hva som er mest populært avhenger av tid på året. Om våren og sommeren bestiller kundene bildefremkallinger. De nye retrostyle Polaroid-bildene er spesielt populære nå. Interiørprodukter er svært populært på høsten og vinteren. De typiske gaveproduktene, som for eksempel fotokalender og fotobok, er populære julegaver hvert eneste år. I tillegg til å være en populær julegave, er fotobøker et produkt vi selger mye av gjennom hele året, sier Raymond.

Mobil app oppdatering app

fotoknudsens produktapp er skreddersydd for folk i farta som ønsker å få laget noe fint på en rask og enkel måte, og med Minnebanken-appen installert har du alltid en sikkerhetskopi av alle mobilbildene dine i full kvalitet.

NB! Du trenger ikke Minnebanken-appen for å kunne bruke produkt- appen. Du kan hente bildene direkte fra kamerarullen, Facebook og Instagram.

Last ned produkt-appen for iPhone her.

Last ned produkt-appen for Android her.

Fornøyde kunder

fotoknudsens kunder gir gode tilbakemeldinger på de ulike appene, mye takket være brukervennligheten.

– Vi har som mål at våre apper skal være veldig enkle å bruke. Vi bruker masse tid på brukervennlighet og prøver alltid å lage så gode og enkle løsninger som mulig for kundene våre. I mobilappene våre finner du ikke de mest avanserte funksjonene, for å få tilgang til all funksjonalitet kan du benytte nettsiden vår. Men du finner likevel alle de viktigste funksjonene som er nødvendig for et godt resultat, tilpasset en mobil enhet med mindre skjerm enn datamaskinen. Er du vant med å bruke appene fra Instragram og Facebook skal du også kunne benytte appene våre helt uten problemer.
Uthev sitat fra kunde: «Elsker Minnebanken og fotoknudsen-appen.. alt er superenkelt» Silje P. Mikkelsen
Henriette Solrud, som er leder for kundesenteret hos fotoknudsen, er ikke i tvil om hva hun liker best med produktappene som utviklet for iPhone, Android og iPad.

– Hovedfordelene er at du kan lage noe fint hvor som helst og når som helst. Du kan lage noe fint på toget, på bussen, på båten eller mens du sitter og venter på tur på et legekontor.

– Hvilke produkter er spesielt populære å bestille fra produkt-appen?

– Bilder i polaroidstil, veggdekor og enkle fotobøker, sier hun og legger til:

– En av mine favorittfunksjoner med Minnebanken-appen er at du enkelt kan laste ned enkeltbilder i Minnebanken til telefonen dersom du for eksempel skal dele et bilde på Facebook i forbindelse med en bursdagshilsen. Det er gøy å dele gamle minner man hadde «glemt» – spesielt hvis du har lagret bilder i Minnebanken gjennom mange år. Selv har jeg bilder i Minnebanken som er mer enn 13 år gamle.

Les mer om appene fra fotoknudsen her.