Fotobøker gjør det mulig å minnes livets mange øyeblikk for resten av livet. Du kan lage en fotobok med bilder fra både store og små hendelser. Ingen anledning er for stor eller for liten til å romme din fotobok.

Lag og bestill en fotobok her.

Temaforslag for fotobok

Pekebok

For familiens minste kan kanskje lykken være en pekebok med bilder av ting, dyr og mennesker som den lille kjenner. En fotobok kan også brukes som et verktøy til å lære barn nye ord og bokstaver. Ta bilder av ulike gjenstander og situasjoner i huset som barnet kan kjenne igjen. Dette er en morsom måte å lære på, og fotoboken blir i tillegg et kjempefint minne å ha når barnet blir eldre.

Fotobok

Mine beste oppskrifter

Liker du å invitere gjester til middag? Har du fått ros for dine kokkekunster og spørsmål om du kan dele oppskriftene dine? Bruk mulighetene en fotobok gir til å lage din egen unike kokebok med dine spesialiteter. Kom for eksempel med tips til hvordan du gjør fårikålen helt perfekt, eller hva som er hemmeligheten bak dine gode muffins. Bruk matbildene du har tatt med kamera eller telefonen. En perfekt gave, i tillegg til at den er morsom å ha selv. Har du eldre barn, kan det være en god idé å samle «mammas oppskrifter» i en fotobok som du gir i gave.

Dagbok

Hent de beste bildene og statusene du har lagt ut på sosiale medier og samle de i en fotobok. Se hvor utrolig flott livet ditt ser ut i bokform, og del – på ordentlig! En annen idé er å samle dine beste Instagram-bilder i en fotobok.

Barndomshjemmet

Kommer du fra et hjem med historie og sjel? Lag en fotobok og gi en til alle menneskene som bidro til historien om barndomshjemmet.

En fotobok om lykke

Hva er lykke for deg? Har du bilder av den? Samle disse bildene i en fotobok sammen med koselige bildetekster, sitater og dikt om lykke. Kan du tenke deg en bedre bok å sette seg ned med en kald vinterkveld?

Overrask reisefølget

Har du hatt en opplevelsesrik reise? Bilder, tekst og faktasitater blir din unike reiseskildring. I tillegg blir reisefølget garantert gledelig overrasket om de finner en personlig reisebok under juletreet.

Barnas år i bilder

Besteforeldrenes favoritt er kanskje en fotobok med blinkskudd av store og små øyeblikk fra barnebarnas liv. En fotobok som dette i gave blir alltid en suksess.

Mine beste naturbilder

Svært mange nordmenn tilbringer mye tid i friluft. Er du i tillegg en ivrig hobbyfotograf som gjerne sitter lenge på post for å fange det rette lyset eller motivet har du kanskje pc-en full av flotte landskap- og naturbilder. Sett dem inn i en fotobok hvor de virkelig kommer til sin rett.

En fotobok om vennskap

Gjennom et langt vennskap tar man mange gode bilder. Finn de beste bildene av vennegjengen og plasser dem i en fotobok. Legg til noen gode historier dere har felles, og vips så har du en perfekt bursdagsgave eller julegave til en venn, venninne eller vennegjengen.

Sett sammen en fotobok om julen

Hva med å samle alle julebilder du har liggende, og krydre med familieoppskrifter på alt fra julebakst til julemiddag? Om du har samlet på barnas ønskelister opp gjennom årene, kan dette også være gøy å få med i fotoboken.

Fotobok

Bruk en fotobok til å si noe viktig

Har du noe viktig å fortelle, eller vil du bare fortelle noen at du er glad i dem? Du får sagt mye gjennom en fotobok, hvor du har mulighet til å legge inn både bilder og personlig tekst. En hjemmelaget fotobok er en oppfinnsom måte å gi noen en oppmerksomhet på, enten du ønsker å takke noen, eller bare få frem det du har på hjertet.

Lag en morsom faktabok

Visste du at bestefar en gang var med på NM i skøyteløp, eller at onkel Arne har en samling på over 10 000 flaskekorker? Samle morsomme fakta fra slekten din, og sett det inn i en fotobok som du gir til familien i julegave. Dette er litt mer interessant enn et fotoalbum, og kan fort bli en kilde til gode og lange historier. Lag en bildedokumentar om familien Tenk på alle hverdagssituasjoner som du daglig knipser med kameraet og mobiltelefonen din i løpet av et år. Sett bildene inn i en fotobok og fortell historien bak hvert bilde. Ved å lage en slags årskavalkade kan du ta vare på store og små minner fra året som har gått. En slik fotobok kan også være morsom å gi i gave til slekt og venner som bor langt unna, og som ikke ser dere så ofte.

Fotobok med kjæledyret ditt

Har du fått en ny firbent venn? Hva med å forevige hunden eller kattens første år i en fotobok. Legg inn litt tekst om morsomme episoder. Både kattunger og valper vokser fort, så for ikke å glemme denne flotte tiden er det en fin idé å samle bildene i en fotobok. En dag verd å forevige i en fotobok Noen dager er bare helt fantastiske og du knipser bilder som aldri før. Foreviggjør disse dagene i en fotobok. Lag en til deg selv og en til den eller de du delte dagen med.

Hos fotoknudsen kan du enten velge å følge en mal når du lager en fotobok, eller starte med blanke ark og designe fotoboken din helt fra bunnen av.

Se hele vårt utvalg av fotobøker her.

Kommentarer