Ja, det er den tiden på året igjen — alles øyne vender seg mot gavelistene og en liten følelse av panikk i det vi prøver å finne det riktige til hver enkelt. Vi er nokså sikre på at vi kan tilby den ideelle gaven til alle mennene i livet ditt til jul. Produktene våre er unike gaver til venner og familie. Ta en titt på denne gavveguiden for han for å finne inspirasjon til hva du bør velge til hvem.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Noe til superpappa

Enten han liker å holde på med bilen i garasjen eller sitter på kontoret og arbeider på et nytt proskekt, tror vi at en superpappe kommer til å sette pris på flott veggdekor mens han jobber. Det kan være et bilde av hans siste prosjekt, eller et bilde av deg og ham sammen — uansett hva du velger, så kommer han til å elske det. Akkurat som superpappaen i familien Solbakken gjorde det da vi overrasket ham med en personlig julegave under treet. Hvis fars vegger allerede er nokså fulle, kan du alltid gå for en personlig kopp. En klassisk “Verden beste pappa” er alltid populært, men kanskje kan du også bruke fantasien for å gjøre den enda mer spesiell og personlig?

En fotobok til kjæresten

Det kan være vanskelig å finne noe til kjæresten. For det første er det nesten umulig å vite hva de egentlig ønsker seg til jul. Så velg noe som treffer rett i hjertet, en flott fotobok som viser alt det morsomme dere har gjort sammen. Enten dere har vært sammen i lang tid eller nettopp har blitt kjent med hverandre, kommer en fotobok som du lager spesielt til ham til å bli en sikker vinner. Ta en titt på denne bloggen for å få inspirasjon til å lage fotobok.

Hva skal du gi til en venn som er langt borte

Dette året har mer enn noe annet ført til at vi har følt oss litt lenger borte fra dem vi er glad i. Når du har gode venner som er for langt  borte til at du kan møte dem personlig, kan det være fint å vite at du kan glede dem på andre måter. Vi er sikre på at mange vil sette pris på et kort som du har laget selv. Ingen har så stort utvalg i kort som fotoknudsen — vi har noe for enhver anledning og vårt julekort-utvalg er fantastisk. Selvfølgelig kan du tilpasse fotokortene våre etter eget ønske, og vi garanterer førsteklasses kvalitet uansett størrelse og papirkvalitet. Alt du trenger er å velge bilde og legge til en liten tekst som får frem smilet. Alle pakker med 10 kort leveres med konvolutter, så du trenger ikke tenke på hvordan du skal finne noen i riktig størrelse.

Til en supermorsom sønn

Når de ikke fyker rundt i huset, er det utrolig hvilken energien de kan bruke på kreative prosjekter. Så når du skal lage en fotogave til sønnen din, bør du tenke litt på det. En av de mest populære ideene er å kombinere: superhelt og bilder. Akkurat som familien Solbakken da de lagde en personlig julegave til lille Emma. Hvis du bruker en av våre temabøker, kan du lage din egen tegneserie i superheltstil. Legg inn bilder og egne tekster i temaboken for å lage en slik fotobok — vi anbefaler at du velger noe som vår tegneseriebok og bare lener deg tilbake og koser deg når den blir pakket opp.

Til en enestående bror

En av de beste tingene med å lage en fotobok til en bror, er at du har tilgang til alle bildene de er med på — ikke minst de de er skikkelig flaue over. Helt tilbake til fødselen. Kanskje sitter du og gnir deg i hendene allerede. Enten du vil lage en fotobok fra bunnen av selv eller bruken en våre forhåndsdesignede temabøker, kan du tilpasse alt på sidene akkurat slik du vil ha det. Ta en titt på denne bloggen for å se hvordan du kan bruke temabøkene våre. Uansett hvor mye broren din kanskje rødmer når han åpner den på julaften, er det noe han virkelig kommer til å sette pris på.

En fotokalender for dem som virkelig trenger det.

Hvis du har en sønn, bror, kjæreste eller far som studerer, hvorfor ikke hjelpe dem med å holde orden med en av våre fantastiske fotokalendere? Det gjøre det enkelt å holde seg oppdatert på tidsfrister, klasser, kurs, aktiviteter og sosiale arrangementer. Og som med alle fotoproduktene våre, er det du som velger hvordan det skal se ut. Du kan legge til bilder, men også for eksempel legge til en påminnelse om å ringe hjem en gang i blant.

Lag en kopp til en kollega

Det er en klassisk gave, men noen ganger er det fortsatt det beste valget. Hvis du skal kjøpe julegave til en kollega, er det hyggelig å kunne gi en personlig kopp. Du kan legge til bilder, interne vitser eller et motiverende utsagn. Ikke bare kommer de til å le når de åpner den, men gjennomtenkte gaver er en av våre bestselgere — ikke bare fordi alle elsker å få dem, men fordi de faktisk også er veldig nyttige.

Vi vet at det kan være stressende før jul, og derfor håper vi at denne bloggen kan gi deg gode ideer til hva du kan kjøpe til en kjæreste, far, bror, sønn eller andre menn. Alle fotoproduktene til fotoknudsen, fra fotobøker til kort og kalendere, gjør det enkelt å lage unike julegaver. Bare klikk på knappen under for å komme i gang.

begynn å lage

Kommentarer