Hvis du ha liten tid, men fremdeles har lyst til å lage en personlig gave som det ligger omtanke bak, da har du kommet til rett sted. Her er fire flotte gaver du kan lage med bilder på under 10 minutter.

Interiørprodukter

Den ideelle gaven til partneren eller foreldrene dine, bilder til å henge på veggen er den beste måten å vise frem familiebildene på. Et lerret men bilde av barna eller et bilde av hele familien vil garantert falle i smak hos partneren, foreldre og svigerforeldre. (Det er lett å bestille flere antall av samme produkt i handlekurven.)

spesialtilpassede-gaver-bilder

Bilder og forstørrelser

Fremkall ett enkelt bilde og sett ramme på det. Det er en enkel gave det ligger omtake bak, og hvis du har litt ekstra tid, kan du lage noe virkelig unikt – sjekk ut Pinterestsiden vår for flere ideer.

spesialtilpassede-gaver-fremkallinger

Forstørrelse av bilder

Er du på utkikk etter en flott interiørprodukt? Gi et forstørret bilde som gave De er enkle å henge opp, passer inn overalt og det er mulig å legge til mange gjør-det-selv-tillegg. I tillegg er minsteprisen 199,-, så det er bare å gi det i gave til alle på listen din.

winter photo product prints

Kopp med bilde

Gi dem en personlig kopp til bruk i kaffepausen. En yppelig gave hvis du har julenisseplaner på jobben eller kanskje bare noe ekstra til besteforeldre som har alt de trenger men alltid blir glad for en kopp.

spesialtilpassede-gaver-krus

Bruk disse ideene til å lage personlige gaver til venner og familie. Selv om du har liten tid, er disse gavene enkle å lage, så det er bare å sette igang!

Kommentarer