Slik lager du fotokalender med appen

Av Fotoknudsen 24. oktober 2023

I denne videoen skal vi se på hvordan du enkelt kan lage en personlig fotokalender.

En personlig fotokalender gjør det enkelt å holde oversikt over årets viktigste hendelser samtidig som du fyller hver måned med dine kjæreste minner.

Lag fotokalender

Last ned appen

Først og fremst, sørg for at du har lastet ned fotoknudsen-appen på din mobil og opprettet en konto, hvis du ikke allerede har gjort det.

fotoknudsen app

Velg kalenderformat

Når du velger kalender fra menyen, får du opp en rekke ulike typer kalendere du kan bruke som utgangspunkt. Tips: Dobbel A4 kalender er favoritten blant kundene!

fotokalender i fotoknudsen appen

Legg inn bilder

Nå er det tid for det gøyeste – å legge inn bildene dine. Du kan velge bilder fra kamerarullen, Google Bilder, Minnebanken, din Facebook- eller Instagram-konto.

Når du har valgt hvilke bilder du vil bruke, kan du enten la appen fylle kalenderen med ett bilde per side, eller så kan du begynne fra bunnen av og fylle inn slik du vil. Uansett vil du ha muligheten til å endre oppsettet på bildene dine senere.

Tips: Velg bilder som forteller en historie og passer til måneden eller årstiden. Og husk at det viktigste er at bildene gir deg et lite lysglimt i hverdagen.

Legg inn viktige begivenheter

For å gjøre kalenderen enda mer funksjonell, kan du legge til spesielle datoer og hendelser. Dette gjør det enklere å holde oversikt over bursdager, jubileer og andre viktige begivenheter.

fotokalender fra fotoknudsen

Se over og bestill

Før du bestiller kalenderen din, er det alltid lurt å gå gjennom den og sørge for at alt ser ut som det skal. Når du er fornøyd, fullfører du bestillingen, og kalenderen er på vei til deg.

En fotokalender er en fantastisk julegave for eksempel til besteforeldre, eller en koselig og ikke minst nyttig gave til deg selv for å huske årets fineste og viktigste hendelser, som for eksempel morsdag!