mosaikkveggkunst-sideoppsett

Vi vet hvor vanskelig det kan være å velge bare ett bilde som skal være på veggen din, og det er derfor vi har introdusert vår helt nye mosaikk-collage.

Dette slående nye bildeoppsettet for veggdekor er perfekt for å vise frem instagrambildene dine, eller vise fram mange bilder fra en spesiell begivenhet som f.eks. et bryllup eller en fest.

Det symmetriske designet er stilrent og gjør det enklere enn noensinne å vise frem mange bilder.

Se de enkle tipsene våre nedenunder for å lage din helt egen mosaikk-collage.

Nummer 1: Velg materialet du skal bruke

Så snart du har klikket deg inn på hjemmesiden til fotoknudsen, klikk på ‘interiør’ og velg det materiale du vil bruke. Bare husk at mosaikk-collage kun er tilgjengelig for skumplate, aluminiumsplate og plexiglass.

mosaikkveggkunst-sideoppsett-velg-materiale

Nummer 2: Velg størrelse

Du må velge et kvadratisk format siden mosaikk-collage kun fungerer som kvadrat. Du kan velge den størrelsen du vil ha, men hvis du planlegger å bruke mange bilder, er det bedre om du velger et stort interiørprodukt slik at det ikke blir for rotete. Klikk deretter på “lag nå”.

mosaikkveggkunst-sideoppsett-kvadratisk

Nummer 3: Velg bildene dine

Så snart du har åpnet designprogrammet for interiørprodukt, kan du laste opp bildene dine. Velg bilder som passer godt sammen. Vi synes det er best hvis de er i lignende farger eller er fra samme hendelse og forteller en historie.

mosaikkveggkunst-sideoppsett-bilder

Nummer 4: Velg mosaikk-collage

I det venstre sidefeltet kan du velge ‘Sideoppsett’-fanen og deretter velge ‘Mosaikk’-muligheten fra nedtrekksmenyen.

mosaikkveggkunst-sideoppsett-designerprogram-tips

Nummer 5: Velg hvor mange bilder du skal bruke

Du kan bruke mellom 4 og 81 bilder! Siden du skal bruke et kvadratisk format har du følgende muligheter: 4 bilder (2 x 2), 9 bilder (3 x 3), 16 bilder( 4 x 4), 25 bilder (5 x 5), 36 bilder (6 x 6), 49 bilder (7 x 7), 64 bilder (8 x 8) eller 81 bilder (9 x 9).

mosaikkveggkunst-sideoppsett- hvor-mange-bilder

Nummer 6: Lag

Trekk bildene til interiørproduktet i den rekkefølgen du ønsker. Da er det bare bestillingen som er igjen.

mosaikkveggkunst-sideoppsett-hent-slipp

Du kommer aldri mer til å bekymre deg for hvilket bilde du skal velge… Nå kan du vise frem alle!

Kjøp nå

Trenger du mer inspirasjon? Les tipsene våre for å vise frem veggdekor for å få noen ideer til hvordan du kan henge opp bildene i hjemmet ditt.

Så snart du har hengt opp veggdekoren hjemme hos deg selv, ta et bilde og del det med oss på instagram og merk det med #minfotoknudsen Det kan være at du blir med på bloggen vår og kan vinne et gavekort verdi 500 kr som kan brukes på alle produktene våre.

Kommentarer