Hva er ikke flottere en et bilde på veggen? Ta fram minnebrikken, og last opp dine sommerbilder på fotoknudsen.no. Når du bestiller lerret kan du lage et bilde som virkelig er i samsvar med din smak, ditt interiør og personlighet. Det er enkelt å lage egen personlige kunstverk til hjemmet hos fotoknudsen.

Lerret er flott

Motiver til lerret

Smilende barn, en hund som logrer eller bilder fra familien på stranden er alle flotte motiver på et lerret. Mange velger bilder av barn, kjæledyr eller naturlandskap når de skal få bildene blåst opp på lerret. Gode bilder gir en flott stemning i hjemmet, og en blir minnet på gode stunder når en sitter i sofakroken eller rundt kjøkken bordet. Bilder som har dagslys fra vindu eller som er tatt utendørs får et mer delikate og mykere lys, som ofte tar seg godt ut på lerret.

Lerret er flott i stuen

Utsnitt på lerret

Prøv deg frem med forskjellige utsnitt og ha gjerne flere bilder å velge mellom. Når du har lastet opp bildene dine på fotoknudsen.no, kan du også endre utsnitt når du lager rimelig lerret hos oss. Her kan du prøve deg frem til det som passer formatet. Husk å bruke tilpass knappen nede til høyre når du bestiller lerret, så får du flere redigerings valg av bildet.

Naturbilde på lerret

Formater på lerret

Hos fotoknudsen finner du lerret i mange ulike formater og størrelser som passer din stil og dine bilder best. Lerret i tradisjonelt, klassisk format er våre bestselgere. Blås bildene dine stort opp og se hvor flott det kan bli!

Kvadratisk lerret

Kvadratisk lerret er mer moderne, tidsriktig og er blitt en favoritt hos våre kunder. Lerret i kvadratisk format egner seg godt til utsnitt av bilder og er flott format når du ønsker kollasj med flere lerret i samme bildeserie.

Lerret med naturbilder

Har du mange flotte natur og landskapsbilder? Da vil du elske panoramaformatene våre på lerret.. Landskapsbildene kommervirkelig til sin fulle rett og tar seg flott ut liggende over en sofa eller stående på en smal vegg.

Lerret i panoramaformat

Bestill lerret nå og spre sommerglede i hjemmet ditt!

Kommentarer