Det er mye enklere enn du kanskje tror å lage flotte babykort. Som nybakte foreldre har dere sikkert allerede både kameraet og mobilene fulle av bilder av den lille, så velg ut ett eller flere blinkskudd og lag babykort i en fei. Vi garanterer et flott resultat, enten du vil designe helt selv fra bunnen av eller bruke en av våre flotte ferdige designmaler. Du kan velge mellom doble, enkle eller tosidige kort. Babykortene selges i sett à 10 stk. og kan skreddersys til dine ønsker.

Se hele vårt utvalg av babykort her.

Lag babykort for å takke for fødselsgaver

Ønsker du å sende ut kort i forbindelse med fødselen for å takke venner og familiemedlemmer for flotte fødselsgaver til den lille? Da har vi mange flotte design dere kan velge mellom. Mange av fødselskortene har også et design som gjør det mulig å legge inn små søte fakta som dato for fødselsdagen, klokkeslett, vekt, lengde og navn. Vi er stolte over å kunne tilby et variert og spennende utvalg av babykort for 2017, og de ti første babykortene på denne siden er årets nyheter:

babykort fra fotoknudsen.no

Se hele utvalget av fødselskort her.

Lag babykort for å invitere til dåp eller navnefest

Dåp eller navnefest er den første festen der familiens nye medlem skal være hovedperson for aller første gang. Dåpsdagen eller navnefestdagen er med andre ord en stor dag, og store dager er det alltid hyggelig å invitere til med et flott invitasjonskort. På fotoknudsen.no finner du et variert og spennende utvalg til både gutt og jente, og når de flotte designmalene krydres med nydelige bilder av den lille gutten eller jenta, garanterer vi et resultat du vil bli fornøyd med. Dersom du er usikker på hva du skal skrive, ligger det et forslag til tekst i alle fotoknudsens invitasjonsmaler. Ønsker du å tilpasse denne teksten er også det fullt mulig. Klikk på teksten og legg inn ønsket tekst. Du kan også endre fonttype, farge og størrelse på teksten hvis det er ønskelig.

Hele vårt utvalg av invitasjonskort til dåp eller navnefest finner du her.

Lag babykort for å takke for dåpsgave eller navnedagsgave

Etter en dåp eller navnefest er det også alltid hyggelig å takke gjestene for at de delte dagen med dere og for den flotte gaven de hadde med til prinsen eller prinsessen. Da lager du også enkelt flotte takkekort på fotoknudsen.no, gjerne i samme stil som invitasjonen hvis du ønsker det. Du kan velge mellom enkle fotokort eller matte kort i tosidig eller dobbelt format. Velg mellom et stort utvalg flotte designmaler med ulike temaer, eller designe ditt eget takkekort helt fra bunnen av ved å velge malen for å designe selv. Mulighetene er mange, så her er det bare kreativiteten som setter grensene. Vi har et stort utvalg i kort til både gutt og jente.

Lag kort på fotoknudsen.no

Se hele utvalget av takkekort for dåpsgave eller navnedagsgave her.

TIPS! For å få et pent resultat på babykortene dine må du sørge for å legge inn et bilde i god nok oppløsning. Alt du trenger å gjøre for å lage flotte og herlige babykort, er å logge deg inn på din side eller registrere deg som ny bruker på fotoknudsens nettsider. Velg ønsket type babykort og følg instruksjonene videre.

Nøl ikke med å kontakte oss hvis du står fast. Kontaktinformasjon til vårt kundesenter finner du her.

Kommentarer