Kunden i rampelyset

Hva var det som gjorde at du ønsket å lage en fotobok?
Det startet egentlig i fjor, da jeg bestemte meg for å samle de beste og største opplevelsene jeg har hatt som terrengløper i de nordnorske fjellene i en fotobok.

Gjennom en hel sesong sitter jeg igjen med hundrevis av bilder fra mine mange fjellturer på min laptop. Selv om jeg sorterer alle bildene i mapper og har full oversikt, setter jeg meg aldri ned og titter gjennom bildene på PC som jeg har tatt for 1-3 måneder siden. Da er det mye enklere å ha høydepunktene samlet i en fotobok, som du lett kan ta ned fra hyllen og se gjennom når du har lyst.

I tillegg ønsker jeg å promotere og vise frem stedet jeg bor på, vakre Vesterålen. Det er også viktig for meg å vise frem sporten terreng- og fjelløp. Fotoboken har jeg tatt med og vist frem til «Visit Vesterålen», som var meget imponert over bildene og boken. Jeg har også en egen blogg som jeg oppdaterer med bilder fra turene.

fotobok

Kan du fortelle litt om bildene du har brukt?
Jeg er en ivrig og dedikert fjelløper bosatt i Vesterålen, og bildene jeg har brukt er derfor fra mine terreng- og fjelløp sesong 2016. Både fra treningen på fjellet, men også litt fra de konkurransene jeg har deltatt på.

fotobok innsider layflat

Fotobok med årets høydepunkt

Er dette den første fotoboken du har laget, eller har du laget flere?
Dette var den andre fotoboken jeg laget hos fotoknudsen. I 2016 designet jeg også en fotobok med høydepunktene fra mine løp i 2015. I tillegg til dette, lager også min kone fotobøker på fotoknudsen.no.

Hvorfor valgte du å lage fotoboken på fotoknudsen.no?
Det gjorde jeg fordi jeg syntes det var lett og brukervennlig, og så var jeg utrolig fornøyd med kvaliteten på den første fotobok jeg laget. Derfor ble valget lett når jeg skulle lage ny fotobok. Nå er det også mulig å laste ned et eget designprogram for fotobok, hvilket gjorde det mye lettere og raskere å lage fotobok! Nå kan jeg lage og lagre fotoboken lokalt på min PC og det liker jeg veldig godt. I tillegg har fotoknudsen mange gode tilbudskampanjer på fotobok, som selvfølgelig gjør det veldig attraktivt!

fotobok innsider

Har du noen gode tips til andre som ønsker å lage fotobok?
Last ned designprogrammet for fotobok og design fotoboken lokalt, det er mye enklere og går veldig raskt. Sørg for å bruke originalstørrelsen på bildene dine for best mulig resultat og velg ALLTID glanset papir, det vil du ikke angre på!

Hvilket bildeprodukt ønsker du å lage når du skal benytte deg av gavekortet du har vunnet?
Gavekortet kommer jeg til å bruke på å lage en ny fotobok. Vi har mange bilder av vår datter som vi ønsker å samle i en fotobok. Derfor passet premien «midt i blinken» for meg.

Kommer du til å fortsette å dele bilder av dine bildeprodukter, for å inspirere andre til å gjøre noe med bildene sine?
Absolutt! I dag er det jo også mulig å få bildene opp på interiørprodukter, og på den måte skape et personlig hjem. Jeg har laget flere lerret hos fotoknudsen, som nå henger på veggene i hjemmet vårt. Dette er mye bedre enn å kjøpe masseproduserte bilder som «alle» har.

Etter jeg la ut bilde av min fotobok på min Instagram @kennloekkegaard, fikk jeg faktisk opp til flere henvendelser fra folk som ønsket å kjøpe boken. Det var litt artig.

Kommentarer