Vi vet ikke hvordan det er for deg, men noen ganger strever vi med å huske hva vi hadde til frokost, derfor kan det være vanskelig å huske hva som skjedde i fjor. Det er derfor vi mener det er viktig å lage vakre bildeprodukter av alle favorittøyeblikkene. Fra å fylle en fotobok med alle de små øyeblikkene fra de siste 12 månedene til å lage en kalender med månedlig påminnelser om hva du gjorde på samme tid i fjor – det er alltid noe du kan gjøre for å huske de beste øyeblikkene. Her har du seks kreative måter du kan forevige 2017…

Lag en årsbok

Lag en fotobok fylt med bilder fra det siste året… Det er som om du har en egen personlig årsbok! Velg favorittøyeblikkene og vis dem fram i boken din. Du kan også f.eks. skanne flybilletter fra 2017 og plassere dem ved siden av bildene.  Vi elsker å gjøre dette i kronologisk rekkefølge slik at du kan bla tilbake for hver måned.

Les bloggen vår slik lager du en årsbok og bli inspirert av flere ideer om hvordan du kan lage din egen årsbok.

Bruk vårt sideoppsett for veggdekorasjon i mosaikk

Vi har et splitter nytt sideoppsett for veggdekorasjon som gjør det mulig å vise mellom fire og 81 bilder i mosaikk. Dette er perfekt for å fremkalle bilder fra Instagram slik at bildene gir liv til veggen. Du kan også velge et spesifikt tema som svart-hvitt bilder fra 2017, og fremkalle dem på én veggdekorasjon.

Finn ut mer om det nye sideoppsettet her.

Dekorer med en fotovegg

I stedet for å holde deg til kun en veggdekorasjon kan du lage en serie og vise dem frem i et hjørne hjemme hos deg selv. Hver gang du ser på dem vil du kunne mimre over året som var. Bruk ulike veggmaterialer, størrelser og former for å skape vakre kontraster.

Les bloggen for flere ideer om slik viser du frem veggdekorasjon hjemme.

Lag en personlig kalender

Det er en fin måte å mimre over året som var ved å lage en kalender for 2018 med bilder fra 2017. Hver måned vil du bli minnet på hva du gjorde på samme tid i fjor. Velg favorittbildene du tok hver måned og bruk dem i kalenderen.

Les våre kreative kalenderideer for mer inspirasjon.

Fremkall retrobilder

Våre bilder i retrostil er en fin måte å mimre over året som var, og når du henger dem på veggen får du den vintagefølelsen. Du kan velge favorittbildet du tok hver måned, eller kanskje til og med fremkalle et favorittbilde fra hver uke. Hvis du gjør dette på mobilappen kan du også velge fargede kanter på bildene. Legg til dato eller opptil XX teksttegn for å beskrive bildet.

Ta en titt på bloggen vår om hvordan du kan vise frem retrobildene for få tips om hvordan du best viser dem frem.

Send et nyttårskort

Hold venner og familie oppdatert om hva du har gjort i 2017 med et nyttårskort. Lag det med bilder fra året som var, og legg til noen bilder av dem også slik at dere deler øyeblikkene.

Enten du velger en årsbok fra måned til måned i form av en fotobok, eller helt enkle kort til venner og familie, håper vi disse kreative ideene til å mimre har inspirert deg.

Kjøp nå

Hvis du er usikker på hvor du skal begynne kan du ta en titt på vår guide for å holde orden på bildene slik at du kan sette i gang med å sortere kamerarullen. Eller du kan lese om flere kreative tips på bloggen for å få råd om hvordan du tar fine bilder samt produktideer. Vi elsker å se hva du har holdt på med, del bildene dine med emneknaggen #fotoknudsen eller del denne bloggposten med venner og familie ved hjelp av ikonene nedenfor slik at også de kan mimre over 2017.

 

Kommentarer