Flotte tips til innflyttingsgave

Av Fotoknudsen 9. mai 2024

Leter du etter den perfekte innflyttingsgaven? Alt fra stilig veggdekor til personlige coffe table-bøker og koselige fotokort, vi har laget en gaveliste, full av inspirasjon til hvordan finne den perfekte innflyttingsgaven.

Husker du følelsen av å flytte inn i et nytt hjem? Den yrende følelsen av en ny start, nye opplevelser og ikke minst – en tid for å skape nye minner. Dette er en stor milepæl som gjerne feires med en koselig innflyttingsgave – en fin måte å vise både glede og omtanke på. Om det er en venns første alenehjem, til en som har fått sitt for-alltid-hjem, sjekk våre tips til innflyttingsgaver for litt ekstra inspirasjon.

Hvordan finne fine innflyttingsgaver

Å flytte til et nytt hjem kan være både stressende og slitsomt, så en gjennomtenkt innflyttingsgave – stor eller liten – vil alltid spre glede og varme til en ny start. Om det er noe praktisk eller noe du kan ha for alltid, en personlig innflyttingsgave vil alltid være et godt minne fra det nye hjemmet.

1. Coffe table-fotobok

En lekker coffe table-bok pynter opp i ethvert rom og fungerer både som dekorasjon og som gledespreder. Velg et tema som passer til fotobokens innhold. Skal det være en familiebok, en samling flotte reisemål, eller en dokumentasjon av jobben som er lagt ned i det nye hjemmet?

Vårt beste gavetips for en coffe table-bok: Gjør fotogaven til et teamwork og be hele flokken om å bidra!

2. Fotolerret

En stor og fargerik veggdekor er en fantastisk innflyttingsgave, og et fotolerret er perfekt for å skape et personlig preg i rommet. Om det er et bilde fra favorittstedet, et stort familiebilde eller et imponerende bilde fra den store festen, å få det over på fotolerret vil skape et helt unikt fokus i rommet.

Vårt beste gavetips for fotolerret: Velg en størrelse og et oppsett som passer rommet deres og vurder en ramme som matcher interiøret for et ekstra stilig preg.

3. Stueplante

Ingen liste over innflyttingsgaver er fullkommen uten stueplanten! En stueplante gir umiddelbart nytt liv til rommet. Enten det er en trendy monstera til den motebevisste eller en spenstig smaragdplante for den travle, det finnes en plante som passer enhver livsstil.

Topp gavetips til stueplanter: Kombiner planten din med en flott krukke som matcher interiøret. Ønsker du å gjøre det lille ekstra? Legg til litt utstyr til planten!

4. Kopp med bilde

Personlig kopp med bilde er mer enn bare en kopp for varme drikker, den er også en daglig påminnelse om fine øyeblikk. Alt fra et herlig blinkskudd, et nydelig kjæledyr eller en hjertelig melding, kopper med bilde setter et koselig preg på enhver te- eller kaffepause.

Vårt beste gavetips for kopp med bilde: Kjenner du en som skal bli samboer eller har nettopp fått en ny baby? Lag en kopp med bilde til hvert familiemedlem.

5. Personlig fotokalender

En personlig fotokalender er en positiv opplevelse. Hver måned kommer med nye, gode minner. Alt fra koselige familiebilder til flotte bilder av favorittsteder, mat eller begivenheter. Et helt år med herlige påminnelser om de øyeblikkene som betydde mest. Det er ingen grunn til å vente til januar – våre kalendere kan designes slik at de starter på en hvilken som helst måned!

Vårt beste fotokalendertips: Gjør livet enda enklere for dem ved å forhåndsutfylle viktige datoer når du lager kalenderen, alt fra bursdager til jubileer, høytider og spesielle begivenheter.

6. Bilde på skumplate

Vær kreativ og lag en personlig veggdekor med et bilde på skumplate. Det kan forvandle en kjedelig vegg til et fargerikt galleri med minner og inspirasjon. En blanding av personlige bilder, kunstverk og inspirerende sitater kan skape et livlig og personlig uttrykk som gjenspeiler deres personlighet og smak.

Vårt topptips for veggdekor på skumplate: Hvis du lager et minigalleri på veggdekor, sørg for at bildene du velger står i stil til de nye plassen deres.

7. Fotokort

Det kan virke enkelt, men undervurder aldri virkningen av et koselig fotokort. I flyttekaoset kan et fotokort med en personlig melding og et meningsfylt bilde være en koselig påminnelse om de menneskene som betyr mest.

Vårt beste fotokorttips: Velg et bilde med et felles minne eller et øyeblikk som betyr noe for begge. Det gjør det mer personlig og vil varme ekstra godt i en ellers så ny tilværelse.

8. Nøkkelringer

Nøkkelringer er et lite, men viktig tilbehør, spesielt for de med nye husnøkler i lommen! Velg en koselig nøkkelring som gjenspeiler deres eller det nye hjemmets personlighet, noe som gjør det til en gjennomtenkt og praktisk innflyttingsgave.

Vårt beste nøkkelring-tips: Velg et design med en personlig mening – et symbol for en ny start og en daglig påminnelse om at de er kommet hjem.

Å finne den rette innflyttingsgaven handler om å spre litt ekstra glede til en ny start. Tenk å starte dagen i sitt nye hjem med gode minner på favorittkoppen? Små, men viktige detaljer som lyser opp i tilværelsen og som får det nye stedet til å føles enda mer hjemme.

For nye hjem, nye minner og de små, men viktige tingene i hverdagen.