Lag perfekte takkekort til konfirmasjonen

Av Fotoknudsen 8. mai 2024

Før du begynner

Alle vet at gode forberedelser er halve jobben. Så før du begynner å lage, finn fram de konfirmasjonsbildene som er aktuelle å bruke på takkekortet ditt. Tenk over hvor mange bilder du vil ha med. Kanskje vil du bare ha ett, fordi mange kan ta fokus bort fra det aller fineste bildet. Eller kanskje du vil ta med bilder av alle som var tilstede og lage et collage! Her er noe du bør tenke over før du begynner.

Når du har valgt bilde, skriv ned hva du ønsker å formidle til gjestene som delte dagen din. Lag en liste over alle som skal få og sjekk at den stemmer med gjestelisten din. Kortene våre kommer i pakker på 10, så vær sikker på at du har husket på alle.

Velg design

Dette er den morsomme delen. Velg det designet du liker aller best. Vi har mange flotte design å velge blant, både til konfirmasjonen og andre typer takkekort. Ta en titt, hvilke er dine favoritter?

Legg til bilde og tekst

Du har valgt deg et forhåndsdesign og nå kan du legge til bilder og tekst. Du kan gjøre kortet ditt akkurat så unikt og personlig som du selv vil. Du kan velge å la noen av boksene stå tomme, legge til ekstra tekst, eller sette inn bilder der du selv måtte ønske.

Vær kreativ

Er det rom for forbedringer? For det er nå du kan være kreativ! Vårt designprogram lar deg leke med forhåndsdesignet. Legg til cliparts og prøv deg fram med bakgrunner, fonter og farger.

Velg papirkvalitet

Når du er ferdig med designet er det på tide å velge papir. Hvilken papirkvalitet ønsker du? Velg matt, glanset eller oppgrader til ekstra matt for et tykkere, og mer crispy kort. Fortsatt usikker? Les bloggen vår, den hjelper deg til å velge en finish som passer for deg.

Gratulerer, du er ferdig

Da er det bare å vente på at kortene leveres hjem til deg. Husk at kortene kommer i pakker på 10, så sørg for å bestille riktig antall!