Lag et kreativt bildeoppheng

Av Fotoknudsen 5. juli 2016

Gi bildene dine den oppmerksomheten de fortjener med et kreativt bildeoppheng. Her får du oppskriften på hvordan du kan vise frem bildene på en unik måte.

Kreativt bildeoppheng

Du har sikkert mange bilder fra ferier, bursdager, bryllup og andre anledninger liggende. Hundrevis av de er sikkert lagret digitalt og nå kommer vi med tips til hvordan du kan vise frem bildene dine med et kreativt bildeoppheng. Begynn med å fremkalle bilder.

Dette trenger du:

kreativt bildeoppheng

Små kvister

Tråd

Klyper

Saks

Hammer

Spiker/krok

Bilder

Slik gjør du det:

1. Finn frem dine favorittbilder. Vi har plukket ut noen bilder med et naturtema som kan passe godt til kvistene, men du kan velge det du synes passer best.

kreativt bildeoppheng

2. Bind kvistene sammen. Klipp opp tråder i ulike lengder og la trådene henge ned. Klipp opp en lang tråd og knyt den i begge ender for å lage et trekantformet oppheng.

kreativt bildeoppheng

3. Festbildene til trådene ved hjelp av klyper i den rekkefølgen du ønsker.

kreativt bildeoppheng

4. Fest opphenget på veggen med hammer og spiker. PS! Hvorfor ikke feste en krok i taket for en mer svevende effekt?

kreativt bildeoppheng

Voila! Slik kan du dekorere hjemmet ditt med et kreativt bildeoppheng som kommer til å lyse opp rommet. Dette kan også bli den perfekte gave til en god venn. Del gjerne bilde med oss på Instagram av ditt bildeoppheng og vis oss gjerne andre kreative måter å vise frem bilder på.

Sjekk ut vår blogg for mer inspirasjon.