7 kreative måter å vise frem julekortene dine på

Av Fotoknudsen 9. desember 2017

Gjør julekortene dine om til en flott juledekorasjon ved hjelp av disse kreative tipsene.

jul-kort-vise-ideer

Julekortene du får fra venner og familie kan bidra ekstra som juledekorasjon. Du må bare vite hvordan du skal stille dem opp og vise dem fram. Disse fem tipsene betyr slutten på en rotete peishylle. Har du lyst til å lage noen selv? Vi har mange ideer slik at du kan lage dine egne julekort, fra hvilke bilder du bør bruke til enkle steg du kan følge.

1. Flottere enn julekuler

Pynt juletreet med alle julekortene dine. Du kan stikke hull i et hjørne og tre en rød snor gjennom for å gjøre det ekstra fint. Eller du kan feste de til treet med grenene som støtte.

jul kort vise ideer tre Du trenger: et juletre, rødt bånd, hullemaskin

2. Lage former

Å feste julekortene til veggen eller en oppslagstavle er en ganske selvfølgelig måte å stille dem ut på, men vær kreativ og sett dem sammen i en spennende formasjon. Vi elsker treformer for det gir ekstra julestemning.

jul kort vise ideer former Du trenger: heftemasse, opplagstavle, stifter

3. Lys opp kortene

Fest julekortene til en tråd, eller et langt bånd med små klyper og heng dem fra den ene siden av rommet til den andre, eller over peishyllen. Det blir ekstra fint hvis du fester juletrelys til båndet.

jul kort vise ideer lys Du trenger: bånd, små klyper, lys

4. Sett dem på festbordet

Bruk julekortene til å dekorere bordet. Sjarmerende kort gjør det ekstra koselig ved bordet, og de blir er hyggelig samtaletema under middagen.

jul kort vise ideer middag bord Du trenger: Et bord og noen middagsgjester. Enkelt!

5. Enkelt med effektivt

Heng julekortene i en uro fra taket eller på baksiden av døren din. Bruk glanset bånd for å få ekstra julestemning.

jul kort vise ideer henge uro Du trenger: bånd (igjen!), tape, metallklyper

6. Krans

Glem tradisjonelle kranser og lag en av julekortene. Det er bare å klippe ut en sirkel fra julekortene og heng julekortene på den. Du kan binde fast tråder og henge den på baksiden av døren.

Dette trenger du: papp, saks, klyper

7. Kongleholder

Neste gang du er ute og går tur kan du ta med en kongle hjem, og feste den på en tykk treskive som vil fungere som plattform. Skjær et snitt i toppen med en skarp kniv slik at du kan sette et julekort i det. Bruk flere kongler for flere kort slik at du får en klynge. Du kan til og med lime dekorative bånd på forsiden for å få i gang feststemningen.

Dette trenger du: kongle, treskive, skarp kniv, bånd, lim

For flere lignende ideer og gaveinspirasjon kan du ta en titt på våre kreative ideer i bloggen vår. Fra julekort til veggdekor og fotobok til kopp med bilde, det finnes så mange omtenksomme ideer for personlige fotoprodukter.

Og mens vi har deg her, hvorfor ikke dele denne bloggen på Facebook, Pinterest og Twitter ved å ta i bruk ikonene nedenfor slik at også de du er glad i blir inspirert.