Fotobøker som kan tilpasses akkurat som du vil

Blir du alltid litt stresset når du skal kjøpe gaver til jul, bursdager og andre spesielle anledninger? Neste gang du er i beit for gaveideer kan du lage en personlig fotobok fra fotoknudsen. Det finnes utrolig mange måter du kan lage en helt unik bok på, så her får du litt inspirasjon som kan hjelpe deg med å komme igang.

Se tilbake på barna dine sine fineste øyeblikk

Når barna er små elsker vi å dokumentere alle de første milepælene, som den nyfødtes første timer, karneval i barnehagen og første skoledag, Så hvorfor ikke samle alle de søte bildene du har tatt i en fotobok som du kan gi til en stolt besteforelder, tante eller onkel? Hvis du trenger mer inspirasjon til hvordan du kan dokumentere barnas første år, kan du sjekke ut disse supersøte ideene.

Gi bort en fotobok hvert år

En årlig fotobok er en super ide for en ung familie. Du kan dele alle de fineste øyeblikkene fra det siste året og vise hvor mye de små har vokst siden sist. Slektningene dine vil elske å se tilbake på de siste 12 månedene, og du kan legge til en ny bok i serien hvert år.

Fortell en historie med fotoboken din

Du kan lage en kronologisk fotobok som deler minnene dine som i en fortelling. Eller markere en milepæl i forholdet deres med en fortelling om hvordan dere møttes. Eller du kan fortelle familiehistorien din med bilder fra flere generasjoner.

Fortell en historie med fotoboken din

Photo book with travel photos

Hvis du har vært på reise sammen med noen av vennene dine, hvorfor ikke samle alle de fineste øyeblikkene i en fotobok som du gir dem i gave Du kan også lage en reisedagbok som du kan gi til barna dine en gang i fremtiden for å inspirere dem til å reise ut og se seg rundt i verden.

Lag en reisedagbok

Photo book designed like a cookbook with images of recipes

Det er knyttet så mange gode minner til mat, og særlig hvis det er snakk om en matrett som minner deg om hjemme. Så hvis det er du som er sjefskokken hjemme, hvorfor ikke lage en fotobok med alle familieoppskriftene dine? Du kan avsløre alle de hemmelige ingrediensene og gi boken i gave til andre familiemedlemmer. Det kunne for eksempel være en flott gave til barna dine når de flytter for seg selv. Her har vi noen ideer som kan hjelpe deg med å lage din egen oppskriftsbok.

Marker en stor milepæl

Extra large photo album in a coffee table book-style

En ekstra stor coffee table-bok kan være en flott innlytningsgave til noen du er glad i. Og hvis det er noen nygifte i vennekretsen din, så kan du lage et alternativt bryllupsalbum med bildene som gjestene tok i bryllupet. Fotobøker er supre også hvis du vil markere viktige bursdager. Du kan for eksempel samle alle de søte – og kanskje litt pinlige – babybildene og gi til sønnen eller datteren din på 18-årsdagen deres.

Lag en helt unik gave

Photo book customised with clip art and backgrounds

Du kan tilpasse fotoboken din akkurat som du vil, så hvorfor ikke lage noen helt spesielt til noen du er glad i? Med små, personlige detaljer som clip-art, bakgrunner eller et spesiallaget bildeomslag, kan du få frem minner og interne spøker som bare dere vet om. De kommer til å sette stor pris på omtanken du har lagt i boken, og de vil aldri noensinne få en liknende gave.

Handle gaver uten stress og lag en unik gave som familie og venner kommer til å elske. Det er lett å komme igang. Bare gå til designprogrammet og lag din egen, personlige fotobok.

Start nå med å lage fotobok

Kommentarer