Glansede sider er en enkel måte å fremheve bildene dine på, samtidig som de får et ekstra elegant preg. En skinnende finish får fram alle detaljene i bildene, enten de er i svart-hvitt eller i farger.

Hva er glansede sider?

Det glansede papiret i fotobøkene våre er akkurat som vanlig papir, men med en blankere og glattere finish. Glansen vår er spesiallaget med en tilpasset UV-lakk som lar bildene dine se nydelige ut også i årene som kommer.

Hva gjør det så spesielt?

Glansede sider er en perfekt måte å få de flotte bildene dine til å stråle på. Glansen legger til mer dybde, dimensjon og en høyere fargetetthet på bildene, i tillegg til at de får en optimal fargegradering og perfekt bildeskarphet.

Når bør jeg bruke glansede sider?

Vårt glansede uttrykk er perfekt for mange forskjellige typer fotografering. Bildeskarpheten vil gjøre at de mørke og fargerike fargetonene i bildene dine skiller seg mer ut. Selvfølgelig er det noen typer som vi tror vil få bildene dine til å skinne ekstra flott med en glanset finish.

Fargerike nærbilder
Elsker du å ta vakre nærbilder av blomster og planter? Da vil glansede sider være perfekte for deg. Den høye fargetettheten vil gjøre nærbildene dine mer levende ved å legge til ekstra kontrast til nyanser og farger.

Arkitektur-bilder
Glansede sider gjør seg ekstra godt til feriebildene dine, som for eksempel til bilder du tar på sightseeing av landemerker og kjente bygninger. Fargegraderingen gjør detaljene i bildene dine ekstra tydelige og skaper raskt en profesjonelt look.

Sort/hvitt-bilder
Når du ser tilbake på gamle bilder i sort/hvitt, virker det ofte som de har falmet litt, eller? Men med våre glansede sider kommer sort/hvitt-bildene dine virkelig til å poppe opp i den neste fotoboken din.

Hvordan får jeg glansede sider i fotoboken?

Det er enkelt. Bare legg til alternativet for glansede sider når du kommer til kassen.

Hvilken størrelse bør jeg velge på fotoboken?

Du kan legge til glansede sider i fotobøker av alle størrelser og formater.

Vi håper at dette er til god hjelp når du skal lage fotobøkene dine, og vi vet at du vil elske de glansede sidene. Er du nybegynner på fotobok eller bare ønsker å lære mer om hvordan du kan lage din egen? Sjekk ut våre tre enkle måter å lage fotobok på. Du kan til og med bruke Layflat-innbinding for å gi fotoboken din en ekstra elegant look. Når du er ferdig, del gjerne kunstverkene dine med oss på sosiale medier med #fotoknudsen.

Start nå

Kommentarer