Julegaver til pappa

Ikke kjøp skjorte, sokker eller slips til far i julegave i år – han har jo så mange allerede. Istedenfor kan du for eksempel lage en unik og personlig julegave der bilder med gode minner er i fokus. fotoknudsen har et stort utvalg av bildeprodukter som gjør at du kan skreddersy en hjemmelaget julegave til verdens beste pappa. Og noe av det beste med å lage julegaver på nett er at du kan gjøre jobben og julehandlingen i ro og fred hjemme, og noen få dager senere dukker din hjemmelagde julegave opp i postkassen. La deg inspirere av tipsene under:

Julegavetips 1: Lag et fotoalbum til pappa

Et fotoalbum med de beste bildene fra året som har gått vil garantert slå godt an. Finn frem bilder fra familieturer til hytta, bilder av pappa på seilbåten eller bilder av pappa med fiskestanga i hånda. Du har helt sikkert noen bilder av han i situasjoner der han er i sitt ess. Mangler du noen bilder, er det et godt tips å alliere seg med andre i familien. Kanskje de har et blinkskudd som også vil kunne gjøre seg godt i en bildebok? Krydre gjerne også fotoboken med forklarende og morsomme tekster som forsterker minnene bildene gir. Har pappa også blitt bestefar vil han helt sikkert også sette pris på et eller flere koselige bilder av han og barnebarna. En slik fotobok vil han kunne ha glede av i lang tid fremover.

Fotobok til pappa

Lag og bestill et fotoalbum her.

Julegavetips 2: Fremkall et blinkskudd og gi det i julegave

Har du et bilde eller to på PC-en eller mobilen som du vet at pappaen din ville likt å ha på veggen hjemme – eller kanskje på hytta? På 1-2-3 sørger du for at det fine bildet, enten det er av familiemedlemmer, familiens kjæledyr, hytta eller et naturfoto fra kjente områder, vil få evig liv og den oppmerksomheten det fortjener. Bildefremkalling kan gjøres på flere måter. Du kan fremkalle bilder i ulike størrelser og på glanset eller matt papir.
Les mer om bildefremkalling her.

Bilder og forstørrelser

Flotte bilder kan også fremkalles og forstørres opp på fotolerret, plexiglass, en skumplate eller en aluminiumsplate. Her er det bare å velge det interiøruttrykket du tror pappaen din vil sette mest pris på. Eller hva med å forstørre opp et bilde på tre? Det hadde kanskje vært en artig vri? Mulighetene er mange, og det er bare din egen fantasi som setter grensene. Les mer om hvordan du kan fremkalle bilder til interiøret her.

Julegavetips 3: En veggkalender full av gode minner

Liker pappaen din å ha oversikten? Eller kanskje han trenger å få oversikt? Uansett vil en veggkalender med egne bilder være en glimrende julegave til pappaen din. På fotoknudsen.no kan du velge mellom å lage en månedskalender eller en bursdagskalender, og du kan virkelig slå deg løs og ha det moro med de mange kreative valgene du kan ta underveis i prosessen. Du kan gjøre veggkalenderen unik med ulike bakgrunner og cliparts, og du kan velge ulike størrelser og oppsett. Kalenderen kan bestilles fra både PC, nettbrett og mobil.
Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare for å få laget en fotokalender, alt foregår på nett og direkte i din nettleser. Du kan også lage og bestille en veggkalender via nettbrett og mobil. Enklere blir det ikke. Om kun noen få dager ligger julegaven til pappa i postkassen din.
Lag og bestill en månedskalender eller en bursdagskalender til pappa her.

Fotokalender til pappa

Julegavetips 4: Lag et unikt mobildeksel til pappa

Har faren din iPhone eller Samsung? Og er det på tide at han får oppgradert mobildekselet sitt? Da er det et godt julegavetips å lage et helt unikt mobildeksel til han. Du kan raskt og enkelt designe et helt unikt mobildeksel med egne bilder. Velg et bilde du vet betyr noe ekstra for han, og som du vet vil bli en fulltreffer. Og du, mens du er i gang kan du jo selvfølgelig lage et til deg selv også.
Les mer om hvordan du enkelt lager et unikt mobildeksel til en smarttelefon her.

Mobildeksel med bilde

Julegavetips 5: Kaffekopp med bilde

En kaffetørst og unik pappa trenger også en helt unik kaffekopp! På bare noen få minutter kan du enkelt bestille en kopp med et artig og fint bilde til faren din. Kun fantasien og utvalget av egne bilder på PC-en og mobilen din setter grenser for hvilket motiv du kan gå for.
Bestill en kopp med ditt eget foto her.

Kopp med bilde

Kommentarer