Stine Rogstad står bak den flotte og inspirerende bloggen Stines Hjem, hvor hun blant annet skriver om interiør og foto. Stine beskriver interiørstilen sin som en blanding mellom en landlig, industriell og leken stil, med mye bruktfunn og farger. Stine har blant annet forstørret opp bilder av sønnen sin i stuen, men i entréen er det hans aller første sko som har blitt foreviget på et fotolerret.

– Jeg har valgt å forstørre dette bildet fordi jeg tenker veldig visuelt, og jeg ville ha en plass til Lillegutt hvor han selv ser at dette er hans plass, sier Stine.

Lag og bestill et fotolerret her du også.

Lerret i gangen

Foto og interiør i harmoni

Stine har klare tanker om hvordan hun tenker når hun velger ut bilder hun forstørrer på lerret.

– Bildene jeg forstørrer må harmonere med fargene i resten av interiøret. Lerretet i gangen er av Lillegutts aller første sko. Det ble tatt mens han hadde de på og holdt på å leke utenfor huset vårt mens vi pusset opp. Han var ett år gammel. Jeg valgte å ha det i svart/hvitt, kanskje fordi det blir så mye farger ellers på sko og klær i gangen. Det er nok mange typer bilder som kan passe godt til å ha i en gang, men bildet eller bildene bør ikke lage et rotete inntrykk, sier hun.

Bildet av sønnen var et av de første bildene som kom på plass etter at Stine og familien hennes flyttet inn i huset. Og i tillegg til fotolerretet er også de andre interiørdetaljene nøye valgt ut.

– I gangen har jeg tenkt at det skal være praktisk siden det blir så mye forskjellig tøy og sko med et lite barn i huset. Men samtidig må det være fint også, det er jo tross alt det første rommet man kommer inn i. Den lille plassen til Lillegutt er noe jeg er veldig fornøyd med. Knaggene har plass til mye. Kassen er etter farmoren min, og den gjør seg godt som et lite «titteskap». Skohyllen er funnet på loppis og pusset opp av meg, forteller den kreative bloggeren.

Les også: Se hvor fint fotolerret blir i interiøret

Lerret i gangen

Bestill fotolerret du også

Hos fotoknudsen tilbyr vi fotolerret i flere størrelser og formater. Velg mellom lerret i stående, liggende eller kvadratisk format, og velg den størrelsen som passer best til din vegg.

Enten du ønsker et lerret som et midtpunkt i stuen, hengende over sengen, alene i en trappeoppgang eller to ved siden av hverandre dersom romfølelsen tillater det, vil resultatet uansett bli et flott blikkfang på veggen.

Se hele vårt utvalg av fotolerret.

Lerretene produseres på kvalitetslerret og monteres på en blindramme, ferdig til oppheng. Bildet blir brettet rundt kantene, og strukturen i lerretet gir bildet ditt et unikt særpreg.

Enkelt å lage

Det tar deg kun noen få minutter å lage et lerret. Du trenger ikke å laste ned ekstra programvare, alt foregår på nett og direkte i din nettleser.

Du kan foreta justeringer på bildene dine, og beskjæringer, fargetilpasninger og andre bildekorrigeringer er med på å gjøre bildene dine enda flottere.

Du kan også designe ditt eget lerret. Velg blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle clip-arts og et mangfold av flotte rammer og border. Skriv tekst på lerretet og bestem selv hvor mange bilder du ønsker å ha med. Mulighetene er mange! Ta deg god tid, utforsk og kos deg.

Kommentarer