Våre personlige årbøker er som skapt for å ta vare på alle de flotte øyeblikkene dine fra 2022. Og du bestemmer selv hvordan du vil den skal se ut. Lag en nydelig familiebok fylt med årets minner, eller feire de fantastiske turene du har vært med på sammen med familie og venner. Mulighetene er mange. Sjekk ut disse fem grunnene til at du bør lage en flott årbok i år.

1. Gi deg selv et nytt kreativt prosjekt

Nyttårsforsettene er alltid litt vanskelige å gjennomføre, men hvis ett av målene dine er å være mer kreativ, da er en årbok et flott prosjekt du kan starte på med en gang. Finn et tema du liker, samle alle favorittbildene dine fra 2022 og krøll deg sammen i sofaen og sett i gang. Bli kjent med vårt enkle men innholdsrike fotobokprogram og la kreativiteten blomstre!

2. Se tilbake på det beste med 2022

Travle hverdager gjør at dagene ofte fyker forbi. Å lage en årbok over 2022 er en fin måte å ta tiden tilbake på og reflektere over alle de øyeblikkene som lyste opp i tilværelsen. Fra store feiringer med familie og venner til små øyeblikk hjemme – velg ut noen favorittbilder og gjør prosjektet til en morsom aktivitet for hele familien. Tilbring en koselig kveld sammen med å velge ut bilder. Kos deg og eksperimenter med designprogrammet for å lage den perfekte årboken.

3. Gi liv til gode minner

Våre mobiler og PC-er er fulle av gode minner og fine øyeblikk. Å lage en årbok er en fantastisk måte å gi nytt liv til disse bildene og få dem ut av våre digitale kameraruller! I stedet for å bla gjennom bilde etter bilde på skjermen, lag en 2022-årbok som gjør at du kan nyte de gode minnene på en koselig måte og enkelt bla gjennom side etter side.

Å lage en personlig årbok med fotoknudsen er veldig enkelt. Godt tips: Fremkall årbøkene dine på høykvalitets glanset papir som fremhever alle de friske fargene og små detaljene som du setter så pris på. 

4. Velg et tema som interesserer

Du kan lage en årbok om alt du setter pris på, alt fra “min første årbok” for din nyfødte til par-tema for deg og din bedre halvdel. Med våre årboktemaer har vi gjort det enda enklere for deg å hold deg til et tema som gjør din fotobok ekstra personlig.

For å lage babyens første årbok på enkleste måte, dra og slipp de mest bedårende bildene i et av våre temaoppsett. Hvis du dokumenterer en stor tur du har tatt i år, sjekk ut vårt utvalg av temaer som er utviklet for å vise frem akkurat disse bildene. Ta en titt på våre kreative årboktemaer for litt ekstra inspirasjon.

5. En årbok er den perfekte gaven

Årbøker er ikke bare et flott tillegg til bokhyllen eller sofabordet: De er i tillegg de perfekte gaver til familie og venner. Lag en årbok med alle de gode minnene du har delt med dine beste venner, eller send en til de familiemedlemmer du ikke får se så ofte som du ønsker. Hvis du ønsket en ny verdensborger velkommen i 2022, hvorfor ikke gi besteforeldrene disse søte bildene du har av det nyeste tilskuddet til familien din?

Gjenopplev 2022 i en personlig årbok fra fotoknudsen. Bruk disse ideene som en guide, og vær så kreativ du kan når du lager fotoboken som du kan kose deg med å se tilbake i, år etter år. Bare trykk på knappen nedenfor for å lage nå.

Spre inspirasjonen og del disse ideene med vennene dine ved å klikke på linkene nedenfor.

Kommentarer