En årbok fra fotoknudsen er en super måte å samle alle de fantastiske minnene fra 2021 på. Du kan fylle den med alt fra koselige familiebilder til flotte bilder fra nabolaget ditt. Det er helt opp til deg hvordan boken din skal se ut. Sjekk ut disse fem gode grunnene til at du bør lage en kreativ årbok i år.

1. Kom i gang med et nytt kreativt prosjekt

Det kan være litt vanskelig å holde på et nyttårsforsett, ikke sant? Men hvis det viktigste nyttårsforsettet ditt i år er å være mer kreativ, kommer det til bli en morsom utfordring. En årbok er et flott prosjekt som du kan begynne med med én gang. Finn frem favorittbildene dine fra 2021, sett deg godt til rette med laptopen og la din indre kunstner leke seg med alle redigeringsmulighetene i designprogrammene våre. 

2. Se tilbake på høydepunktene fra 2021

2021 var noe helt for seg selv, ikke sant? Det har virkelig vært et år vi kommer til å huske, så pass på at du får samlet alle favorittøyeblikkene dine – store som små – i en av årbøkene våre. En personlig årbok er en flott måte å samle alle de fineste øyeblikkene på ett sted. Og så kan du bla gjennom fotoboken din i 2022 sammen med familie og venner som bidro til å gjøre 2021 til et fantastisk år.

3. Gi liv til minnene dine

Mobilene og laptopene våre er smekkfulle av de fineste øyeblikkene og minnene våre, og når du lager en årbok av dem gir det virkelig liv til bildene. Med fotoknudsens redigeringsprogram på nett kunne det ikke vært enklere å lage en fotobok. I stedet for å skrolle gjennom en hel masse bilder på skjermen for å finne favorittøyeblikkene dine, kan du lage en årbok fra 2021 som gjør det enkelt å bla gjennom dem og lar deg gjenoppleve dem i nydelig detalj. Og hvis du lager fotobøkene dine med høykvalitets, glanset papir, kan du oppleve de nydelige fargene og detaljene igjen og igjen. 

4. Lag et tema som du elsker

Du kan lage en årbok om hva som helst, for eksempel en bok om “mitt første år” til babyen din eller en romantisk bok til deg selv og partneren din. Med de forhåndsdesignede temabøkene våre har vi gjort det enda enklere for deg. Hvis du vil lage en årbok med bilder av babyen din kan du ganske enkelt dra og slippe de søteste bildene i en av de søte temabøkene våre for baby. Hvis du vil dokumentere et prosjekt du har fullført i år, finner du temabøker som fremhever de beste bildene dine blant våre forhåndsdesign. Ta en titt på disse kreative ideene til årboktemaer for å få litt ekstra inspirasjon.

 5. En årbok er en perfekt gave

Årbøker passer ikke bare perfekt i bokhylla di, de er også flotte gaver. Du kan lage en bok med alle de fantastiske minnene du delte med vennene dine gjennom året. De er også supre hvis du vil lage en personlig gave og sende til venner og famile som du ikke har kunnet treffe i år. Og hvis du fikk barn i 2021, hvorfor ikke gi en årbok med de søteste babybildene til de nybakte besteforeldrene?

Uansett hva du gjorde i 2021, kan du gjenoppleve minnene med en personlig årbok fra fotoknudsen. Bruk disse ideene som en guide og lag en kreativ fotobok som lar deg gjenoppleve minnene dine år etter år.  Bare klikk på knappen under for å komme i gang. Og hvorfor ikke dele disse ideene med vennene dine ved å klikke på linken under?

Og hvorfor ikke dele disse ideene med vennene dine ved å klikke på linken under?

Kommentarer