Bildecollage på veggen

Lag din egen fotocollage ved hjelp av disse fire kreative tipsene, og gjør veggene dine om til et lite fotogalleri. Vis favorittbildene dine på en iøyenfallende måte med ulike bildeformater og størrelser og introduser veggdekor for å lage et mer sofistikert uttrykk. Se videoen vår for å få inspirasjon til hvordan du kan få mest mulig ut av bildene dine.

1. Lag en form

Plasser bildene i fotocollagen i en artig form og som gir veggene dine liv. Stjerner, sirkler og trekanter kan være fint, men la fantasien råde! Vær kreativ, så får du flotte resultater.

Bildecollage på veggen

Bestem hvilke bilder du vil ha med – det flotte med en collage er at du kan gjøre den så stor du vil med mange forskjellige bilder.

Bildecollage på veggen

Tegn en røff form av collagen på et papir, eller legg bildene ut på gulvet eller et bord.

Bildecollage på veggen

Fest bildene på veggen, og gled deg over resultatet!

2. Bruk kjøleskapet ditt

Lag en fotocollage med et hverdagstema som kan pryde kjøleskapet på en morsom måte.

foto-collage-4

Velg bildene du vil bruke, og fest dem ved hjelp av dobbeltsidig teip eller små magneter.

foto-collage-6

Bruk så mange bilder du vil, og legg dem litt over hverandre for å skape en litt tilfeldig effekt.

foto-collage-5

Fargerike bilder gir kjøleskapet (og hele kjøkkenet) nytt liv.

3.Bilder på flaske

Det å være kreativ med bilder er utrolig morsomt, og det kan være gøy å bruke en gjennomsiktig flaske for å tiltrekke seg litt ekstra oppmerksomhet.

foto-collage

Finn frem flasker i ulike størrelser samt bilder i ulike formater. Den trenger ikke å machte – det er faktisk finest hvis de ikke matcher!

foto-collage-2

Rull bildene forsiktig sammen og putt dem i flaskene. Bruk litt tid til å få dem ordentlig på plass.

foto-collage-3

Still ut flaskene sammen på en hylle, med de små foran.

4. Flott veggdekor

Når du lager fotocollage, må du ikke glemme veggDekor. Det finnes mange materialer og overflatemuligheter, slik at du kan vise frem bildene dine akkurat slik du vil.

foto-collage

Velg en serie med bilder for å vise et tema, eller velg bilder i samme fargenyanse. Vis veggdekoren din på peisen, eller bland dem med andre bilder på veggen.

Kjenner du deg litt inspirert nå? Lag din egen fotocollage med favorittbildene dine eller bruk veggdekor for å kunne se på det du ønsker hver dag. Vi har også gode tips til hvordan du kan henge opp bildene dine og mange ideer til hvordan du kan lage en unik bildevegg. Vi vil gjerne se kreasjonene dine, så del dem gjerne med oss ved å bruke hashtaggen #minfotoknudsen. Da kan du vinne et gavekort fra fotoknudsen og få vist bildet i vårt galleri.

Kommentarer