Frist for deltakelse: 01.05.2014

Slik deltar du i konkurransen

Finn frem kameraet og fotografer et bilde som viser oss hvordan du innreder med foto i interiøret. Del ditt bilde på Instagram, og husk å tagge bildet med #fotoknudsen#nibutfordringen. Frist for deltagelse er innen 1.mai 2014 og vi trekker ut de heldige kort tid etter. Hovedpremien er gavekort verdi 500,-. I tillegg deler vi ut gavekort verdi 200,- til andreplassen(e).

Bildevegg i trapp

Bidrag fra blogger Pureinterior. Bilder: Elisabeth Tangen Johansen

Dersom du er en del av NIB du kan følge konkurransen på NIB sine nettsider. Når du blir med i utfordringen kan fotoknudsen og NIB vise innsendte bidrag i sin online markedsføring.

Slik lar du deg inspirere

Følg konkurransen og bli inspirert. Se innsendte bidrag på NIB eller følg hastaggene #nibutfordringen #fotoknudsen på Instagram. Vi håper på mange bidrag som viser hvordan fotografier kan bli en viktig brikke i å reflektere stemningen i et hjem.

Kreativ bildevegg

@husetvedfjorden har delt bilder med oss på Instagram

Hvordan innreder du minnerikt med foto i interiøret?

Det fine bildet fra sommerferien, hvor barna smiler med is rundt hele truten. Eller søndagsmorgenen, den første sommerdagen. Sol, kaffe og avis, og du knipser et bilde. Båtturen. Første skoledag. Grillfesten. Babyen som sover. Det er så mange øyeblikk, så mange minner. Vis oss gjerne hvordan du innreder minnerikt med foto i interiøret?

Kommentarer