Er du endelig hjemme etter noen herlige dager i Tyrkia, eller et annet vakkert land med strålende sol? Ta vare på minnene dine i en flott fotobok. Fotobok lager du på få minutter, og vi i fotoknudsen har spesialdesignede maler for feriebilder.

Det er ferietid og høysesong for bilder. Overrask hele familien med å lage en fotobok fra fotoknudsen. Vi i fotoknudsen lover deg at det vil bli en stor suksess. Bilder fra late dager på standen, sol, bading og glede, er minner som er gode å ta frem hele året. Dette gjør du enkelt med en fotobok.

Fotobok – Trendy og flott

I en fotobok kommer bildene dine virkelig til sin rett og du kan enkelt fremstå som rene stjernefotografen. Fotobøker er stilig og trendy, og passer godt inn i bokhyllen. Vi har et utvalg av formater og størrelser, slik at det finner noe for alle. fotoknudsen sin fotobøker er av høy kvalitet og du kan få din fotobok stilfullt innbundet, eller med mykt omslag.

Fotobok fra ferien

Fotobok – Enkelt å lage

Fotobok bestiller du enkelt og rimelig direkte på fotoknudsen sine nettsider, og det er ingen nedlastning av ekstra programvare. Billig, raskt og enkelt! Bestill på nett og få den tilsendt rett hjem i din postkasse. Du lager din fotobok på fotoknudsen.no på kun få minutter.

Fotobok med spennende effekter

Design er viktig for våre kunder, derfor legger vi vår sjel i å utvikle tidsriktig og flott design som passer til enhver anledning. Vi har derfor designet vår helt egen feriebok for våre kunder. Spennende effekter med polaroidrammer til bildene dine, duse bakgrunner med elementer av verdenskart og mye mer. Dette er en tidsriktig fotobok som gjør at bildene fra ferien din virkelig kommer til sin rett! Lag din fotobok her.

Fotobok med ferieminner

fotoknudsen fotobok testet i magasinet Fotografi

Magasinet Fotografi har testet 7 ulike aktører i sin siste fotobok test på tampen av 2011. Vår fotobok fikk prisen “Et godt kjøp!”

– Hos fotoknudsen får du innbydende og attraktiv FotoBok til god pris.

Fotografi laget en fotobok i formatet 30×30 cm med stivt omslag og med bildeomslag. Dette er også vår bestselger, og en klar favoritt hos våre kunder. Her kommer bildene dine virkelig til sin rett og du fremstår som rene stjernefotografen.

Fotobok fra Tyrkia

Kommentarer