Lag et personlig fotoalbum

Å lage en scrapbook med utklipp og dekorasjoner kan ta lang tid. Denne gangen vil vi at du skal glemme saks og papir. Hos fotoknudsen lager du nemlig din egen fotobok på digitalt, enkelt og og greit.

Du kan velge om du vil laste ned programvare til din datamaskin, eller om du vil lage fotoboken på nett. Uansett hvilken løsning du velger skal det være enkelt å lage din personlige fotobok fra fotoknudsen.

Fremkall bildene du har på mobil og PC

De fleste av oss har i dag mange digitale bilder som ligger lagret på PC og mobiltelefon. Benytt førjulstiden til å gjøre noe med disse bildene. Lager du en fotobok, får du ikke bare en fantastisk oversikt over bildene du har liggende, men også en veldig flott julegave å gi til noen du er glad i.

Du kan enkelt overføre bilder fra din datamaskin til vår MinneBank. Vi har også en egen app for bildeopplasting, som du kan laste ned til din iPhone eller Android.

En fotobok er lett å lage

Er du redd for at det å lage en fotobok digitalt skal bli vanskelig? Takket være mange ulike designmaler trenger du bare å ta stilling til hvilket tema du ønsker, og hvilke bilder som skal være med. Når du er ferdig, trenger du bare å trykke send – så vil du motta fotoalbumet ditt i posten etter noen dager.

Fotobok er kåret til årets julegave

Hvilken fotobok er best?

Er du på jakt etter en billig fotobok, eller er du mest opptatt av kvaliteten? Hos oss slipper du å velge, da våre fotobøker både er rimelige og har høy kvalitet.

Vi tilbyr et bredt utvalg fotobøker i stående, liggende eller kvadratisk format. Vi har bøker i både A4- og A3-størrelse, og du kan velge om du ønsker stivt eller mykt omslag.

I tillegg kan du oppgradere papiret i din fotobok til glanset papir, og for mange av bøkene har du også mulighet til å velge en egen Layflat-innbinding som gir enda bedre kvalitet på din fotobok.

Du finner oversikt over utvalget vårt her.

En gave det er umulig å bomme med

Har du opplevd å kjøpe en julegave som ble litt feil, eller som vedkommende allerede hadde fra før? Lager du en fotobok kan vi garantere deg at din gave blir helt unik.

Når den som får gaven har pakket opp fotoboken, er det klart for å mimre og snakke om øyeblikkene som har vært. Det er da den korte tiden det tok å lage et album på nett, blir til minner som vil vare i mange år fremover.

Kommentarer