Vi i fotoknudsen ønsker å dele Linda sine bilder til inspirasjon for andre som er opptatt av personlig interiør.

En bildevegg i hjertet av stuen

Linda Bjerrang forteller følgende om hvordan hun har valgt å dekorere interiøret i sitt hjem:

Det vi har på veggene representerer alle oss som bor her. I tillegg så blir det litt som å ha et fotoalbum på veggen, da det er plass til mange bilder. Vi henger for eksempel opp bilder fra ferien. Vi har tidligere hatt portrettbilder av barna i rammer rundt omkring, men nå har vi heller bildene samlet på bildeveggen i hjertet av stuen.

Kreativ bildevegg, som et fotoalbum midt i stuen

(Foto: Linda Bjerrang @eventyrevedbekken)

Stuevegg og -gulv er malt i en nydelig gråtone, og listene er lyse. Midt i stuen har Linda skapt et blikkfang av en bildevegg.

  • Bildene er stort sett fotografier av mennesker de er glad i og bilder som barna har malt, kombinert med postere og illustrasjoner
  • Bildene er festet med tack-it (kitt, skoletyggis) så det blir ingen merker, og bildene kan enkelt byttes ut og flyttes på
  • På den rosa bildeveggen er også et speil som er arvet av barnas oldemor

Jeg liker å samle bilder i grupper, det gir et roligere inntrykk og uttrykk. Det samler interiøret litt, og mange små bilder blir da som ett stort kunstverk.

Personlig interiør med familiebilder

(Foto: Linda Bjerrang @eventyrevedbekken)

Lot du deg inspirere til å lage din bildevegg?

Bilder og forstørrelser fremkaller du rimelig og enkelt fra din Minnekonto på fotoknudsen.no. Du kan lagre bilder helt gratis på våre nettsider, og du kan enkelt dele minner med familie og venner.

Dine personlige bilder bestiller du enkelt hos fotoknudsen. Tenk litt større, forstørrelser bestiller du også enkelt på fotoknudsen.no.

Ønsker du å lese mer om Linda og hennes flotte hus, besøk bloggen Eventyret ved bekken og la deg inspirere av hennes personlige og kreative interiør.

Kommentarer