Fløybanen i Bergen er en av Norges mest kjente attraksjoner. Du finner Fløien i midt i Bergen sentrum og vi tok turen opp for å knipse noen bilder.

fotoknudsen ansatte er ofte ute med kameraet på jakt etter nye motiver. Det er ikke alltid en trenger gå så langt for å finne de gode motivene. Øyvind Grimen jobber hos oss på it-avdelingen, og er en ivrig fotograf – som så mange andre i fotoknudsen. Her er noen av de bildene han tok under en kveldstur. Alle bildene er tatt med Canon S95, og Øyvind har brukt Lightroom til redigering.

Under kan du se de hvordan bildene fra Fløyen og Fjell-festning ble på lerret.

Lerret Kvadratisk 50×50 cm

Tidsriktig og moderne lerretsformat som egner seg godt til å lage bildecollage med. Når du i likhet med Øyvind har flere flere bilder i samme bildeserie, blir det ekstra flott og dekorativt med bildecollage på lerret.

Lerret med ditt eget bilde

Lerret panorama 40×100 cm

Oppdag en ny verden med lerret i panoramaformat, spesielt godt egnet til landskapsbilder. Perfekt over sofaen eller spisestuen. Hvorfor kjøpe det samme bildet som naboen når du enkelt kan lage ditt eget?

Lerret med naturbilde

Lerret klassisk 70×100 cm – Vår bestselger

Vårt største og flotteste klassiske lerret har ekstra tykk rammelist. Se hvor flott det er med sollys og skyer. Et avslappende bilde med god stemning. Lag ditt eget lerret her

vakkert naturbilde på lerret

Et lite fototips fra Øyvind er å gå ut like før solen går ned. – Gå ut om kvelden for å ta bilder, da får du ofte et veldig fint lys på bildene, sier Øyvind.

Så da er det bare å ta seg en tur ut, og knipse noen bilder. Last opp bildene på www.fotoknudsen.no etterpå, og bestill lerret av dine beste bilder. Mulighetene er mange. Ta deg god tid, utforsk og kos deg!

Kommentarer