fotobok til farsdag

Hva kjøper man til en far som har alt? Vi tror at et personlig bildeproduktprodukt er mye bedre enn enda et par med sokker. Han har vært der for deg helt siden starten og fortjener å bli skjemt bort. Så ta en titt på våre tips for den perfekte gave til farsdag.

Et innrammet bilde

Finn frem det nyeste bildet av deg og faren din, fremkall det og ram det inn til ham. Det er typisk noe som fedre aldri tar seg tid til å gjøre selv, men blir utrolig glade for. Et fremkalt bilde er et hyggelig minne om ting dere har opplevd sammen, selv om dere kanskje ikke lenger ser hverandre like ofte som før.

innrammet bilde

Veggdekor med bilde av barna

Fremkall favorittbildet ditt av partneren din og barna, og få det forstørret på et interiørprodukt. Et bilde der de leker ute kan passe fint på veggen i stuen, eller du kan velge aluminiumsplate eller plexiglass slik at bildet kan henges utendørs.

veggdekor med bilder

En bildecollage av deg og faren din

Velg ut noen fine bilder av deg og faren din fra ulike år, og lag en unik farsdagsgave. Kanskje finner du et babybilde, et av dere sammen da du var tenåring og et litt nyere bilde. Deretter lager du en collage på et interiørprodukt som han kan henge opp i stuen.

bildecollage

En kopp med bilde

Den perfekte gaven til fedre som drikker mye kaffe. Finn et koselig bilde av partneren din og barna, og få det trykket på en kopp. Da kan han ta den med på kontoret, slik at han får en påminnelse om at han ikke bør jobbe for lenge utover kveldene.

kopp til farsdag

En fotobok

Lag en fotobok full av bilder av ham og barna, og gi den til mannen din på farsdagen. Han ser kanskje at det ikke er barna som har laget den på egenhånd, men han kommer garantert til å sette pris på bildene. Vi har lansert helt nye designalternativer med farsdagstema, som cliparts og ulike bakgrunner. Bruk dem for å gjøre boken ekstra spesiell.

fotobok til pappa

Nå har vi gitt deg noen ideer, og nå er det opp til deg å velge fotoprodukt. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at et personlig bildeprodukt vil være en unik gave på farsdagen.

Kommentarer