fotoknudsen har i flere år hatt et samarbeid med Ditt Bryllup som nå har bistått med design på fire nye takkekort. Vi i fotoknudsen ønsker å tilby kort som passer for enhver smak, og nå kan du få litt drahjelp til bryllupet ditt med kort laget i samarbeid med Ditt Bryllup. Sammen har vi designet fire nye takkekort med et romantisk preg som vi håper vil falle i smak.

fotoknudsen i samarbeid med Ditt Bryllup

Ditt Bryllup-logo

I trendbildet ser vi mye blomster i både duse og skarpe farger uten at de er for fremtredende. Blomster hører bryllup til, og er et perfekt element også i trykksakene. Med et romantisk preg får du en gjennomført stil på alt fra invitasjon til takkekort. Planlegger du hagebryllup eller kanskje låvefest så er dette et god utgangspunkt, men dette designet passer også perfekt til dere som ønsker et mer tradisjonelt bryllup.

FotoKnudeen i samarbeid med Ditt Bryllup

Charlotte Morits i Ditt Bryllup sier dette om samarbeidsdesignet: “Dette er et design som passer perfekt til vår- og sommerbryllupet. En av årets største trender er boheminspirerte bryllup, hvor blomster har en stor betydning. La deg inspirere av norsk natur og sommer. La blomstene gå igjen i alt fra buketten, til håret og borddekorasjonen”.

 
 

Lag invitasjoner og takkekort her

 

Kommentarer